Connectify

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

1429 Walnut Street, 2nd Floor, Filadelfija, Pensilvanija, Sjedinjene Američke Države


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bolji Internet za sve.

Connectify olakšavaju složene zadatke umrežavanja razvojem aplikacija koje korisnicima širom sveta pružaju brži, pouzdaniji i sigurniji Internet. Njihov paket proizvoda omogućava korisnicima da analiziraju, dele, kombinuju, šifruju i na kraju otkrivaju puni potencijal svojih Internet veza.

Connectify se nalazi u sunčanoj Filadelfiji, PA

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Connectify

Linux System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je protekao na sledeći način: Prvi krug razgovora je vođen sa suosnivačem kompanije i sa dva domaća predstavnika. U pitanju je bio opšti intervju, upoznavanje, opis ponuđenog radnog mesta i pregled radne biografije i iskustva kandidata. Nakon toga je usledio tehnički razgovor sa team-om s kojim bi sarađivao na dnevnom nivou, procena tehničkog znanja i pitanja vezana za to kako bi reagovao u određenim situacijama. U trećem krugu upoznavanje sa direktorom, neformalni razgovor kako o tehničkim stvarima tako i o ličnim ciljevima za budućnost. Nakon sva tri kruga razgovora zvanično je poslata i ponuda za zaposlenje. Ceo proces se odvijao online, i firma posluje u potpunosti na daljinu. Proces nije trajao više od dve nedelje (bilo bi i kraće da nisam odložio drugi krug razgovora zbog ličnih obaveza), odgovore na mejlove sam dobijao u rekordnom roku i svi sa kojima sam komunicirao su postupali izuzetno fer i korektno. Sa zadovoljstvom mogu reći da sam odnedavno član Connectify tima.

Linux System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Google Meet
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
U pitanju je američka firma čiji je glavni produkt u vidu VPN usluge. Dva puta su odlagali vreme početka intervjua, iako mi to nije previše zasmetalo u odnosu na ono što me je kasnije sačekalo. Intervju sam imao sa dva predstavnika iz Srbije i predstavnicom same kompanije iz Filadelfije. Nakon što mi je njihova predstavnica u kratkim crtama opisala samu poziciju i pitala me za svoj tehnički background, na scenu su stupila dva lika koji rade odavde. Prvo smo kratko proćaskali o Linuxu i mojim prethodnim iskustvima. Za kraj, rekli su mi da oni nisu prijavljeni kao preduzeće jer firma Connectify još uvek nema otvoreno predstavništvo u Srbiji. Koliko sam razumeo, moraju registrovati svoje preduzeće kako bi se bavili freelance poslom. Pitali su me da li bi svojevoljno hteo da otvorim agenciju koja bi se vodila na mene i čiju bi papirologiju morao sam da sredim u APR-u, kako svi oni ne bi bili zakonski kažnjeni. Navodno, čitav ovaj proces bi bio finansiran od strane te američke kompanije. Nakon svega, ostao sam u šoku i naravno da nisam prihvatio ponudu.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Connectify sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška