Connectify

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Connectify

Linux System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Google Meet
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
U pitanju je američka firma čiji je glavni produkt u vidu VPN usluge. Dva puta su odlagali vreme početka intervjua, iako mi to nije previše zasmetalo u odnosu na ono što me je kasnije sačekalo. Intervju sam imao sa dva predstavnika iz Srbije i predstavnicom same kompanije iz Filadelfije. Nakon što mi je njihova predstavnica u kratkim crtama opisala samu poziciju i pitala me za svoj tehnički background, na scenu su stupila dva lika koji rade odavde. Prvo smo kratko proćaskali o Linuxu i mojim prethodnim iskustvima. Za kraj, rekli su mi da oni nisu prijavljeni kao preduzeće jer firma Connectify još uvek nema otvoreno predstavništvo u Srbiji. Koliko sam razumeo, moraju registrovati svoje preduzeće kako bi se bavili freelance poslom. Pitali su me da li bi svojevoljno hteo da otvorim agenciju koja bi se vodila na mene i čiju bi papirologiju morao sam da sredim u APR-u, kako svi oni ne bi bili zakonski kažnjeni. Navodno, čitav ovaj proces bi bio finansiran od strane te američke kompanije. Nakon svega, ostao sam u šoku i naravno da nisam prihvatio ponudu.

utisak sa intervjua postavljen: 16.11.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bolji Internet za sve.

Connectify olakšavaju složene zadatke umrežavanja razvojem aplikacija koje korisnicima širom sveta pružaju brži, pouzdaniji i sigurniji Internet. Njihov paket proizvoda omogućava korisnicima da analiziraju, dele, kombinuju, šifruju i na kraju otkrivaju puni potencijal svojih Internet veza.

Connectify se nalazi u sunčanoj Filadelfiji, PA

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija