ConsenSys

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

49 Bogart St, Bruklin, Njujork, Sjedinjene Američke Države


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 501-1,000


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ConsenSys je vodeća softverska kompanija Ethereum. Omogućavamo programerima, preduzećima i ljudima širom sveta da grade aplikacije sledeće generacije, pokreću modernu finansijsku infrastrukturu i pristupaju decentralizovanoj mreži. Njihov paket proizvoda - koji se sastoji od Infura, Kuorum, Truffle, Codefi, MetaMask i Diligence - opslužuje milione korisnika, podržava milijarde upita zasnovanih na blockchain-u za svoje klijente i bavio se milijardama dolara u digitalnoj imovini. Ethereum je najveći programabilni blok lanac na svetu, koji prednjači u usvajanju poslova, zajednici programera i DeFi aktivnostima. Na ovoj pouzdanoj osnovi otvorenog koda grade digitalnu ekonomiju sutrašnjice.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju ConsenSys sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška