O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
Poslovi
CoreWare d.o.o. logo

CoreWare d.o.o.

4

O nama

Razmišljajte o nama kao o vašim tehničkim suosnivačima, produžetku vašeg tima: visokostručni inženjeri koji će dizajnirati, razvijati i održavati softverske sisteme potrebne da pokrenu vašu ideju... tako da se možete fokusirati na veliku sliku.

Neprekidno povezujemo našu inovativnu i progresivnu tehnologiju kako bismo razvili rešenja za naše klijente i pružili im neophodne alatke za unapređenje njihovog poslovanja.

Naš tim se ponosi pridržavanjem strogo definisanog kodeksa pružanja najkvalitetnijih rešenja našim klijentima. Ovu ideju smo ukomponovali u kulturu Coreware i osiguravamo da naši inženjeri sarađuju s klijentima kako bi im pružili usluge koje im trebaju. Konačno, naša prioriteta je prevazilaženje standarda kvaliteta koji se od nas očekuju.

Imati inovativni i raznovrstan skup perspektiva koje rade s najsavremenijim tehnologijama neprocenjiv je deo naše kompanije koji nas konačno gura ka novim visinama. Pošto se tehnologija neprestano unapređuje, verujemo da naša kompanija treba da bude model ovog koncepta i uvek teži pružanju našim klijentima najefikasnijih rešenja istovremeno evoluirajući i sami.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod