Cosmic Development d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cosmic Development d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Cosmic Development je kanadska konsultantska firma koja sprovodi inovativna rešenja, koristeći najnovije tehnologije u cilju postizanja zadovoljstva klijenata. Naš cilj je da predstavimo sveže i isplative ideje na globalnom tržištu, fokusirajući se na blisku saradnju sa klijentima. Cosmic Development  ima kancelarije u Torontu, Beogradu, Skoplju i Bitolju.

Kompanija je osnovana 2011. godine i njen tim, reputacija i baze klijenata brzo rastu, zahvaljujući iskustvu dostavljanja kvalitetne usluge u okviru datog budžeta. Danas, Cosmic Development zapošljava više od 100 profesionalaca, ima portfolio od preko 100 završenih projekata i uspostavljene poslovne odnose sa više od 80 zadovoljnih klijenata iz Kanade, SAD, Evrope i Australije.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Full Stack Developer

Beograd  • Rok: 31.05.2020

4+ years of working experience as a software developer. Strong knowledge of React.js. Strong knowledge of Node.js... (pročitaj oglas)

Blockchain Developer

Beograd  • Rok: 31.05.2020

4+ years of working experience as a software developer. Understanding of the Blockchain concepts. Experience with Hyperledger Fabric. Strong knowledge of JavaScript / Node.js... (pročitaj oglas)

Senior PHP Developer

Beograd  • Rok: 26.02.2020

5+ years experience with PHP and MySQL. Strong knowledge of database concepts. Experience with JavaScript. Experience with Redis... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COSMIC DEVELOPMENT
Adresa
Trebinjska 32/7, Beograd
Datum osnivanja
16.06.2014.
PIB
108564660
Matični broj
21024767
Poslovni naziv
COSMIC DEVELOPMENT DOO BEOGRAD-SAVSKI VENAC
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vuk Popović - Direktor
Ilčo Bojčevski - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija