Crafters Cloud

Crafters Cloud

0 2

Kontakt

Adresa Bulevar umetnosti 1, Beograd
PIB 111930349
MB 21573850
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Bulevar umetnosti 1, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Crafters Cloud je mali tim izuzetnih inženjera. Bavimo se razvojem tehnoloških rešenja prilagođenih poslovanju naših klijenata. Cilj nam je da pružimo klijentima trajna i pouzdana rešenja, da uživamo u svom poslu i radimo u skladu sa najboljom inženjerskom praksom.

Tim, profesionalizam i visoke tehničke standarde stavljamo na prvo mesto. Negujemo znanje, poverenje i razumevanje kako u okviru tima tako i s našim klijentima.

Držimo fokus na jednoj grupi tehnoloških rešenja i trudimo se da tu budemo izuzetni. Specijalizovali smo se za Azure, .Net i Angular. Pišemo Clean code, programiramo u paru, pišemo testove i automatizujemo sve što se može automatizovati. Radimo agilno ali nismo agile/scrum dogmatici. Pratimo novosti, konstantno čitamo i učimo, koristimo najnovije verzije razvojnih okruženja i biblioteka. Najbrža oprema nam je važna jer – bez alata nema zanata.

Facta, non verba – ponosimo se našim radom, uspešnim projektima, i dugoročnom saradnjom sa klijentima. Ako si zainteresovan da saznaš više, poseti naš sajt ili nam piši na info@crafters.cloud.Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Crafters Cloud

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv Crafters Cloud
Poslovni naziv CRAFTERS CLOUD DOO BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije 6202 - Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar umetnosti 1, Beograd
Datum osnivanja 10.4.2020
PIB 111930349
MB 21573850
Zakonski zastupnici
Srđan Živojinović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu