Cubes d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Cubes d.o.o. je kompanija inspirisana da kreira inovativna i kreativna rešenja. Uspevši da na jednom mestu objedini više usluga, kompanija nudi svojim klijentima mogućnost da na jednom mestu dobiju kompletnu IT podršku i sve uslove za razvoj svog poslovanja i automatizaciju poslovnih procesa.

Njihova priča je započeta 2007. godine, pod nazivom Web Solutions, koja je napravljena, kako bi srednjim i velikim preduzećima u razvoju pružila revolucionarna web rešenja i onlajn marketinške usluge. Tokom prvih nekoliko godina, kompanija je napravila znatan napredak od lokalne operacije koja je bila prisutna samo u Beogradu, do kompanije koja radi na globalnom nivou, preuzimajući sve veće klijente. Kako i sama kompanija raste, 2011. godine Cubes udružuje svoje snage sa partnerskom firmom Media Servis, da bi 2015. osnovali zajedničku kompaniju Cubes d.o.o. sa ciljem da svojim klijentima ponudi sve usluge na jednom mestu.

Svoje poslovanje u poslednjim godinama kompanija fokusira na obuci i školovanju novih kadrova, kao i uslugama IT regurtovanja i outsourcing kadrova.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CUBES
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 181, Beograd
Datum osnivanja
22.9.2015
PIB
109174994
Matični broj
21137448
Poslovni naziv
CUBES doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miodrag Lapčević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija