Cybershark

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cybershark

Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
U poslastičarnici, možda malo čudno, ali to mesto je je divno za opuštenu atmosferu i onaj deo gde vam nije potrebna čaša vode i šećer za smirenje, porazgovarali malo o privatnom životu nakom toga o biznisu, firmi i mojoj veštini...
Pitanja sa intervjua
  • Da li voliš svoj posao?

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CYBERSHARK je game hosting kompanija koja se bavi iznajmljivanjem CS:GO, SAN ANDREAS:MP, CS1. servera kao i ostalih igara.

Cybershark trenutno donosi nove servere visokih performansi i nižeg pinga nego ikada. 

Ostali iznajmljuju servere – Cybershark iznajmljuje zabavu. Doživite jedinstveno iskustvo koje otvara oči i zauvek menja shvatanje reči zabava.

Kombinacija najaktuelnijih igara, servera visokih performansi, povoljne cene, pune podrške i naprednog Game panel-a učiniće Cyber Shark prvom opcijom kada je reč o game hostingu. Igranje igara i igranje igara na njihovim serverima su dve potpuno različite stvari – izaberite igru, naručite server i uočite razliku.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija