Cycle d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cycle d.o.o.

  (14 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.5
beneficije

3.6
mogućnost napredovanja

3.5
balans između karijere i privatnog života

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlični. Puno toga se nauči. Cene rad i zalaganje. Razne tehnologije.
Zamerke kompaniji
Nema. A smešni su mi komentari o stolicama jer očigledno da ljudi ne znaju da su sve stolice u ovoj firmi Steelcase (najbolje moguće stolice) koje koštaju više stotina eura i prilagođavaju se svakom individualno. Dovoljno govori o ljudima koji ostavljaju takve komentare.
preporučujem
utisak postavljen: 09.05.2019.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Definitivno najneprofesionalniji i najneljubazniji razgovor na kome sam bio. Sa vrata mi niko nije ni dobar dan rekao, već me samo pitali da li sam za konkurs, rekli da sednem za sto nasred kancelarije gde su svi programeri i dali mi test za koji sam imao 30 minuta da uradim. Test je otprilike treći klik na stranici gugl pretrage 'C# interview tests', samo odštampani screenshotovi testa (sve sa radio button-ima pored pitanja), a pitanja na zaokruživanje tačnog odgovora, šta se ispiše nakon izvršavanja koda i slično. Nakon testa, u razgovoru sa jednim od team leadova se ispostavilo da oni uopšte ne proširuju tim koji se bavi razvojem web aplikacija (što je pozicija za koju sam se prijavio i što se vidi iz mog CV-a da sam na tome do sad radio), već samo Windows Desktop/Forms, što ne piše nigde u oglasu i maltene jedino što piše da je neophodno za poziciju "Excellent technical knowledge of programming in C#". Pošto su većina drugih utisaka od pre nekoliko godina, mislio sam da se situacija od tada poboljšala, ali koliko sam video i dalje važi da se radi na lošoj opremi (laptop + monitor, loše kompjuterske fotelje). Jedini pozitivan utisak je što se firma nalazi na 15 minuta peske od moje zgrade.

utisak sa intervjua postavljen: 30.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CYCLE d.o.o. je renomirana softverska kompanija čija se rešenja trenutno koriste u vise od 160 domaćih i međunarodnih kompanija. To je mesto gde pametni, posvećeni ljudi, zajedno rade i pomažu našim klijentima da reše teške izazove sa kojima se sreću u svakodnevnom poslovanju. Mi smo uvek radoznali i verujemo da uvek postoji bolji, pametniji način da se stvari urade. Neprestano radimo na izgradnji korporativne kulture  koja omogućava svakom od nas da profesionalno raste dok se fokusiramo na način da naši klijenti postanu još uspešniji. Naš razvoj softvera i naš tim profesionalaca u oblasti informacionih tehnologija su od ključnog značaja za stvaranje i unapređenje proizvoda koji se hvataju u koštac sa izazovima, otvaraju nove mogućnosti i na kraju, nas odvajaju od konkurencije. Ukoliko imate talenta i osnovnih programerskih znanja, savršeno ćete se uklopiti u naš razvojni tim.

ZAŠTO MI? Kada dobijete priliku da radite za brzo rastuću, tehnološki inovativnu kompaniju , koja je inspirisana iznutra, ne razmišljate dvaput. CYCLE d.o.o. je drugačiji…i nama se tako sviđa. Vodeća supply chain software kompanija u regionu. Nijedan dan nije rutina; stalno se srećemo sa novim izazovima i novim prilikama da se i Vaš glas čuje. I da, mi slušamo šta imate da kažete.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CYCLE
Adresa
Dubljanska 70
Datum osnivanja
22.12.2004.
PIB
103669300
Matični broj
17594664
Poslovni naziv
PREDUZEĆE CYCLE DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

IT Consultant

1 plata
600 EUR / mesečno
600 600

Software Developer

4 plate
975 EUR / mesečno
300 1650
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija