DEKRA zapošljavanje d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DEKRA zapošljavanje d.o.o. osnovana je 2005. godine od strane društva DEKRA Arbeit GmbH, iz Štutgarta (Nemačka). DEKRA zapošljavanje d.o.o. je specijalizovana za pružanje usluga privremenog zapošljavanja, posredovanja pri zapošljavanju i istraživanja tržišta i javnog mnjenja.

DEKRA Arbeit GmbH je deo velikog deoničarskog društva DEKRA SE sa sedištem u Štutgartu, koje osim DEKRA PERSONEL obuhvata i poslovne jedinice DEKRA Automotive, DEKRA Industrial i DEKRA Academy. DEKRA SE je u Nemačkoj i širom sveta poznata po svojim vrhunskim uslugama. Ima oko 32.000 zaposlenih i promet od 2,3 milijardi evra u 2013. godini.

Klijenti DEKRA zapošljavanja su OMV, Štark, Carlsberg, Draeger, Schiedel, Novonordisk, Grand Motors, Alkaloid, Nis AD, Medico Uno, Attica Media SRB, Decco International… ,a u Nemačkoj - Bayer, Deutsche Telekom, Kaufhof, Siemens, Ford, LGI GmbH, Metro, DaimlerChrysler...

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DEKRA ZAPOŠLJAVANJE
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 64A
Datum osnivanja
14.04.2005.
PIB
103838834
Matični broj
20033576
Poslovni naziv
DEKRA ZAPOŠLJAVANJE DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Daniele Divjanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija