DEVTECH d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije DEVTECH d.o.o.

  (7 utisaka)
43% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2.9
mogućnost napredovanja

3.4
balans između karijere i privatnog života

Menadžer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Samo pojedini ljudi koji se izdvajaju od većine.
Zamerke kompaniji
Izuzetno nekomunikativna atmosfera, nedostatak profesionalizma, manjak mentora, nedovoljna informisanost zaposlenih iako se često održavaju sastanci, nepoštovanje ljudskih vrednosti, protekcija samo "određenih" zaposlenih sa privilegijama itd...
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.03.2016.

Software Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Tim se sastoji od mladih i ambicionih pojedinaca koji čine osnovu ove kompanije i koji su je i dogurali do pozicije gde je ona sada. Izuzetna je prilika za nekog bez ili sa malo iskustva za početak karijere iz razloga što će se ovde uvek naći mesto za svakoga i pružaju milion šansi za ostanak u firmi ukoliko se pojedinac ne snađe ili ne pokaže u datom roku. Uglavnom ne postoji potreba da se ostaje van radnog vremena i ako se to desi, te situacije su zaista retke.
Zamerke kompaniji
Mogućnost napredovanja slaba, plate nesrazmerne učinku, vrednovanje pojedinačnog zaposlenog se zasniva samo na reči hvale na sastanku. Po mom mišljenju - ne vredi ostajati duže od godinu, dve ukoliko se nisi dokopao do viših pozicija (a ako nemaš iskustva to je skoro nemoguće) ili ako ti se nije dopao projekat snova.
ne preporučujem
utisak postavljen: 10.12.2015.

System engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Imao sam dva kruga razgovora. Prvi je bio opšti sa HR ljudima i sadržao se od standardnih HR pitanja. Provera engleskog na nivou konverzacije obavezna. Drugi deo intervjua sa senior ljudima iz tima je obavezan uz kratku usmenu proveru znanja.

utisak sa intervjua postavljen: 17.09.2015.

System engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mladi ljudi, pozitivna atmosfera, širok dijapazon tehnologija koje se koriste, časovi engleskog, materijal za učenje (knjige, kursevi, konferencije). "Ne znam ali sam spreman da naučim" je stav koji se poštuje. Mesečni bonusi su takođe kul.
Zamerke kompaniji
Mnogo projekata naspram trenutnog broja zaposlenih. Širok dijapazon tehnologija ne dozvoljava dublje upoznavanje sa samom tehnologijom.
preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.

Programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, novi sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Kroz razgovor

utisak sa intervjua postavljen: 08.06.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DEVTECH je kompanija koja se bavi razvojem softvera i IT uslugama. Mi smo globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. DevTech je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imamo dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV, servisne provajdere. Naša stručnost u Cloud-u nam je omogućila da radimo sa nekim od najvećih kompanija u Evropi i Severnoj Americi, kao i da uspostavimo strateška partnerstva sa vodećim softverskim i platformskim provajderima. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior PHP Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 15.06.2018

5+ years of strong programming skills in PHP OOP. Knowledge of Laravel, Zend or any other MVC-based framework. Strong understanding of web services and protocols... (pročitaj oglas)

Senior QA Engineer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 12.06.2018

4+ years of industry experience with proven technical & development background. Proven work experience in software quality assurance. Good knowledge of software QA methodologies, tools and processes... (pročitaj oglas)

Department Manager

Beograd, Novi Sad  • Rok: 05.06.2018

5+ years of experience as a developer, technical project management, or related leadership role in software development... (pročitaj oglas)

Senior DevOps Engineer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 01.06.2018

5+ years of related industry experience. Excellent knowledge of Cloud technologies (AWS, Azure, OpenStack) [Basic/Good/Excellent]... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DEVTECH
Adresa
Jevrejska 15, Novi Sad
Datum osnivanja
30.08.2012.
PIB
107709039
Matični broj
20856181
Poslovni naziv
DEVTECH DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milovan Milić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija