O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
DNA Communications d.o.o. logo

DNA Communications d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

DNA Communications, je advertajzing agencija, rođena za podizanje brendova, odrasla na ulicama, televizorima i drugim formatima Srbije i sveta, ponosna na svoje ocene i životna iskustva.

Tokom razvojnog doba – od osnivanja davne 2001. godine do 2012. godine – zvali su se Gistro advertising (dobro ime), negovali su urođeni talenat za strateške i kreativne zadatke i osvojili ljubav brojnih klijenata iz najrazličitijih oblasti, od građevinske do prehrambene industrije. A onda su napravili žurku.
I to kakvu.
Žurku useljenja u vilu DNA House of Brands na Dedinju, gde su pod istim krovom okupili čitavu dinastiju brend stratega, istraživača, dizajnera, kopirajtera, didžital mastera, vudu sveštenica, slobodnih zidara i radikala, menadžera i direktora – najavili su spektakularnim kratkim filmom koji možete videti na njihovoj home stranici.
 

Danas ih je četrdesetak, žive i rade u miru i skladu, stvaraju magiju sa pogledom na zelenilo bašte i šarenilo paunovog perja, ispunjavajući na obostranu radost razumne (i one nešto kreativnije) želje klijenata… Ako ne verujete, tu je Bisnode potvrda bonitetne izvrsnosti koja im je dodeljena kao jednoj od samo 2% kompanija u Srbiji sa najvišom ocenom kvaliteta.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod