O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
DS Smith Packaging d.o.o. logo

DS Smith Packaging d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

DS Smith je vodeći dobavljač održivih ambalažnih rešenja, papira i usluga reciklaže širom sveta. Tokom proteklih 80 godina naša kompanija je drastično porasla, kao i naše usluge i oblasti stručnosti.


Naša priča datira još iz četrdesetih godina prošlog veka kada je porodica Smith u istočnom Londonu započela biznis pravljenja kutija. Tokom narednih pola veka povećali smo našu reputaciju kvalitetnog inženjeringa i posvećenosti našim kupcima. Kako smo povećavali svoje razmere, povećavali smo i svoje mogućnosti – dodali smo proizvodnju papira i reciklažu kako bismo mogli da sagledamo izazove naših kupaca u celini, a ne samo u jednom delu. U poslednje vreme, naša kompanija beleži brz rast i brojne akvizicije širom Evrope i Severne Amerike. Ovaj rast nas je doveo do toga da smo postali jedna od najvećih kompanija koje se kotiraju na Londonskoj berzi. Naša vizija je „Biti vodeći dobavljač održivih ambalažnih rešenja“. Ponosni smo na napredak i rast koji smo postigli na našim izabranim tržištima.  

Danas poslujemo u više od 30 različitih zemalja i zapošljavamo preko 30.000 ljudi. Zahvaljujući veštinama i znanju naših zaposlenih, u mogućnosti smo da našim kupcima pružimo stratešku podršku tokom celog ciklusa snabdevanja ambalažom.

U Srbiji,DS Smith ima fabriku za proizvodnju amblaže (DS Smith Packaging d.o.o. Kruševac) i fabriku koja pruža usluge reciklaže (DS Smith Inos Papir Servis d.o.o. Beograd). 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Balkanska 72, 37000 Kruševac, Srbija
+381 37 425 344