Noćas, ponedeljak na utorak, u periodu između 00:00 - 06:00 usled radova na sajtu, sajt će privremeno biti nedostupan.

O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Da Capo 4 d.o.o. logo

Da Capo 4 d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Od samog početka, 1998. godine, po kvalitetu naših proizvoda i usluga nalazimo se u vrhu domaćih proizvođača sportske opreme. Vrhunski kvalitet, moderan dizajn i najbolje cene glavne su odlike naših proizvoda. Danas možemo da se pohvalimo time da su našu opremu nosili, a i dalje nose, mnogi strani i domaći klubovi, od raznih državnih reprezentacija pa sve do onih najmanjih klubova.

Naš proizvodni program obuhvata opremu za fudbal, rukomet, odbojku, košarku, američki fudbal, ragbi, gimnastiku, tenis, veslanje, kajak, biciklizam…
Firma Da Capo se najviše istakla u opremanju naše odbojkaške reprezentacije i jedino smo mi u Srbiji imali sertifikat FIBA-e za opremanje odbojkaških klubova.

Uz našu odbojkašku reprezentaciju, oblačili smo i nacionalne odbojkaške reprezentacije Belorusije, Bugarske, Hrvatske, Izraela, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, UAE, Kuvajta, Turske, Libije i Katara.

Osim dizajna i izrade sportske opreme, proizvodimo i termo preslikače po vašem zahtevu, vršimo i usluge štampe, izrade veza i izrade reklamnih majica.

Našim kupcima nudimo mogućnost da učestvuju u dizajniranju dresova, a možemo i da dizajniramo potpuno novi dres za njih, ukoliko im se ne dopadne ni jedan od preko stotine naših ponuđenih dresova.

Čekamo vas!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Veljka Ramadanovića 2, 11090 Beograd - Rakovica, Srbija
011 2330220