DabsetNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Dabset je tim mladih, kreativnih i vrednih ljudi, koji imaju strast za biznis, marketing i prodaju. Cilj im je da pruže online podršku biznisima kako bi proširili svoj domet, povećali prodaju i poboljšali konverzaciju sa klijentima. Dabset je fokusiran na pružanje usluga iz oblasti digitalnog marketinga, prodaje, e-mail marketinga, video prezentacija i slično.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Web Developer

Beograd  • Rok: 18.08.2016

Familiarity with front-end developing, acquaintance with content management system, adequate knowledge of HTML and CSS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Dositejeva 22, 11000 Beograd
Datum osnivanja
21.11.2014.
PIB
108765944
Matični broj
21063312
Poslovni naziv
DABSET SALES FUNNELS d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexandru Alin Tilici - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija