Kontakt

Adresa Žorža Klemansoa 19, 3 Beograd, Srbija
PIB 111219888
MB 21444049
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Od osnivanja kompanije, naša misija je uvek ista: da postanemo vodeća identity platforma omogućavajući ljudima širom sveta da lako verifikuju i zaštite svoj identite.

Naš flagship proizvod - IdenitityX, trenutno obrađuje preko 150 miliona biometrijskih autentifikacija dnevno, širom šest kontinenata, sa vodećim klijentima kao što su BNP Paribas, SMBC, Atom Bank, Australia Post, Bancolumbia, Kiwi Bank, Hong Kong Jockey Club, Denver Airport, PayPay, PWC, USAA Bank i mnogim drugima.

Takođe, Daon je početkom prosle godine razvio VeriFLY, trenutno najrasprostranjeniji 'health' pasoš, koji olakšava putovanje u doba COVID-19, a koji već koriste American Airlines, British Airways i druge velike avio kompanije.

Ova aplikacija putnicima olakšava putovanje u doba COVID-19 pandemije, pružajući im neophodne informacije o COVID-19 merama u državama u koje putuju, ali i smeštajući i digitalizujući njihov negativan COVID-19 test ili potvrdu o vakcinaciji i time skraćujući vreme koje je potrebno za validaciju njihovog identiteta i zdravstvenog statusa prilikom check-in procesa.

Saznajte više o našim proizvodima putem linkova:

Digital Onboarding

Contact Center Solutions

Mobile Biometric Authentication

Web Authentication

Strong Customer Authentication

Daon danas ima preko 200 zaposlenih koji rade širom sveta, sa razvojnim centrima u Irskoj, Srbiji, Americi i Australiji.

Zašto mi?

Naši razvojni centri u Beogradu i Novom Sadu su počeli sa radom krajem 2018. godine, i od prvog zaposlenog, rastemo jako brzo. Trenutno tim broji skoro šezdeset ljudi, a taj broj planiramo da udvostručimo do kraja sledeće godine. Timovi rade na kontinuiranom razvoju naših prozvoda pod IdentityX platformom, čineći ih boljim, sigurnijim i jednostavnijim za korišćenje.

Naši zaposleni imaju priliku da rade na razvoju vrlo jedinstvenih i kompleksnih proizvoda, i da se svakodnevno susreću sa interestantnim biometrijskim algoritmima i rešenjima. Naši problemi nikada nisu jednostavni, i uvek tražimo talentovane ljude da nam pomognu da ih rešimo. Samim tim se ponosimo činjenicom da je većina naših zaposlenih sa nama u proseku deset i više godina. Polje u kom radimo je polje inovacije, i samim tim konstanto napreduje i menja se. Uz dobro radno okruženje koje se trudimo da obezbedimo, naš posao je uvek zanimljiv i okrenut budućnosti.

U Daonu vrlo cenimo profesionalnost, kreativnost, inovacije i timski rad. Znamo da smo dobri samo onoliko koliko su dobri ljudi kojima se okružimo, zato nam je jako važno da je svaki zaposleni kod nas vrednovan na pravi način, i važan i cenjen član našeg tima, koji uvek ima okruženje u kome može da napreduje i razvije svoju karijeru na pravi način.

Nudimo opušteno radno okruženje, sa fleksibilnim radnim vremenom, planom za napredak karijere, radom na zanimljivim proizvodima i mnogim drugim benefitima.

Iskustva o radu i sa intervjua (11)

Opšti utisak i preporuka

4.7
100%

Menadžment kompanije

3

Beneficije

4.5

Balans karijere i privatnog života

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

4

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 14.11.2022.

Service Delivery Specialist

AWS Jira

Opšti utisak

3
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Beogradska kancelarija je zaista sjajna, atmosfera je odlična. Odlični benefiti, uključujući i privatno zdravstveno za zaposlenog i sve članove porodice koje je bukvalno 'no limit'. Fenomenalne timske aktivnosti koje organizuje HR sa ostalim koleginicama. Previše dobar work and life balance. Jako mali workload. Ukoliko...

Zamerke

Ukoliko ste ozbiljan i iskusan menadžer koji dolazi iz korporacije, sa ozbiljnim iskustvom u oblasti Service Management-a, IT Operacija, Service Delivery-a, Project Management-a onda je najbolje preskočiti Daon, jer šta god pisalo u opisu pozicije Daon je svetlosnim godinama daleko od bilo koje metodologije, standarda...

0
Iskustvo · 13.10.2022.

Application Support Engineer

Python AWS REST Swift PL/SQL

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Samo reči hvale, od procesa selekcije, onboardinga, preko međuljudskih odnosa, radne ali i dalje prijatne atmosfere u kancelariji, sjajnih tim bildinga i sports&social događaja... Odličan odnos prema zaposlenima, hybrid mode nije kvazi opcija kao u nekim firmama, a iako niko nije prisiljen da dolazi u kancelariju, zbog...

Zamerke

Za sada nemam ništa da zamerim.

0
Intervju · 18.05.2022.

Devops/Cloud engineer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 5 nedelja

Kako je izgledao proces

Nikakav feedback nije dobijen nakon slanja prijave, prilicno neprihvatljivo za danasnje pojmove HRa.

Pitanja sa intervjua
  • Ako vam ne jave da ste pozvani ili ne, nema ni pitanja sa intervjua.
5
Iskustvo · 17.03.2022.

Project Manager

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Odlicna atmosfera u timovima. Proaktivni pristup resavanju problema. Odlicna komunikacija sa svi timovima, bilo da su u pitanju timovi u Srbiji, Irskoj ili u drugim zemljama.

Zamerke

Nema zamerki.

0
Iskustvo · 09.02.2022.

JavaScript engineer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Kompanija se bavi izuzetno zanimljivim projektima, gde moze dosta toga da se nauci. Tim sa kojim radim i menadzment su na visokom nivou

Zamerke

Ako nesto moram da navedem, iako je office renoviran, nismo dobili neke sadrzaje za opustanje.

2

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv DAON
Poslovni naziv Daon d.o.o. Beograd-Vračar
Delatnost kompanije 6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Kneginje Zorke 2, Beograd
Datum osnivanja 27.12.2018
PIB 111219888
MB 21444049
Zakonski zastupnici
James Ahern - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

2800

Software Developer 1 plata

MIN
2800
PROSEK
2800
MEDIJANA
2800
MAX
2800