Daon logo

Daon

Osnovan 2001. godine u Dablinu, Daon je postao jedna od vodećih svetskih kompanija prepoznata po inovacijama u oblastima biometrijske autentifikacije i identity menadžmenta. Daon je inovator u kombinovanju sigurnosnih rešenja koristeći biometrijsku autentifikaciju u oblastima digitalnog bankarstva, travel industrije, platnih sistema verifikacije, osiguranja, telekomunikacija i druge kritičke infrastrukture.

Kontakt

Žorža Klemansoa 19, 3 Beograd, Srbija

O nama

Od osnivanja kompanije, naša misija je uvek ista: da postanemo vodeća identity platforma omogućavajući ljudima širom sveta da lako verifikuju i zaštite svoj identite.

Naš flagship proizvod - IdenitityX, trenutno obrađuje preko 150 miliona biometrijskih autentifikacija dnevno, širom šest kontinenata, sa vodećim klijentima kao što su BNP Paribas, SMBC, Atom Bank, Australia Post, Bancolumbia, Kiwi Bank, Hong Kong Jockey Club, Denver Airport, PayPay, PWC, USAA Bank i mnogim drugima.

Takođe, Daon je početkom prosle godine razvio VeriFLY, trenutno najrasprostranjeniji 'health' pasoš, koji olakšava putovanje u doba COVID-19, a koji već koriste American Airlines, British Airways i druge velike avio kompanije.

Ova aplikacija putnicima olakšava putovanje u doba COVID-19 pandemije, pružajući im neophodne informacije o COVID-19 merama u državama u koje putuju, ali i smeštajući i digitalizujući njihov negativan COVID-19 test ili potvrdu o vakcinaciji i time skraćujući vreme koje je potrebno za validaciju njihovog identiteta i zdravstvenog statusa prilikom check-in procesa.

Saznajte više o našim proizvodima putem linkova:

Digital Onboarding

Contact Center Solutions

Mobile Biometric Authentication

Web Authentication

Strong Customer Authentication

Daon danas ima preko 200 zaposlenih koji rade širom sveta, sa razvojnim centrima u Irskoj, Srbiji, Americi i Australiji.

Zašto mi?

Naši razvojni centri u Beogradu i Novom Sadu su počeli sa radom krajem 2018. godine, i od prvog zaposlenog, rastemo jako brzo. Trenutno tim broji skoro šetdeset ljudi, a taj broj planiramo da udvostručimo do kraja sledeće godine. Timovi rade na kontinuiranom razvoju naših prozvoda pod IdentityX platformom, čineći ih boljim, sigurnijim i jednostavnijim za korišćenje.

Naši zaposleni imaju priliku da rade na razvoju vrlo jedinstvenih i kompleksnih proizvoda, i da se svakodnevno susreću sa interestantnim biometrijskim algoritmima i rešenjima. Naši problemi nikada nisu jednostavni, i uvek tražimo talentovane ljude da nam pomognu da ih rešimo. Samim tim se ponosimo činjenicom da je većina naših zaposlenih sa nama u proseku deset i više godina. Polje u kom radimo je polje inovacije, i samim tim konstanto napreduje i menja se. Uz dobro radno okruženje koje se trudimo da obezbedimo, naš posao je uvek zanimljiv i okrenut budućnosti.

U Daonu vrlo cenimo profesionalnost, kreativnost, inovacije i timski rad. Znamo da smo dobri samo onoliko koliko su dobri ljudi kojima se okružimo, zato nam je jako važno da je svaki zaposleni kod nas vrednovan na pravi način, i važan i cenjen član našeg tima, koji uvek ima okruženje u kome može da napreduje i razvije svoju karijeru na pravi način.

Nudimo opušteno radno okruženje, sa fleksibilnim radnim vremenom, planom za napredak karijere, radom na zanimljivim proizvodima i mnogim drugim benefitima.

Tech stack

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Fitpass kartica

Poseban budžet za socijalne i sportske aktivnosti

Kafa, voće, kolači, redovni odlasci na pivo

Privatno zdravstveno osiguranje za sve članove vaše porodice

Plan za napredak i razvoj karijere

Redovni timski događaji, izlasci i druženje

Poseta Dablinu i degustacija Guinness piva!

Naši ljudi

Boris Stodić

Boris Stodić

JavaScript Inženjer

Kao Javascript inženjer i član onboarding tima, radim na dizajnu i razvoju SDK-ova i aplikacija i istraživanjima u oblasti najnovijih web tehnologija. Nakon dve godine u Daonu, mogu reći da kompanija ima zavidnu korporativnu kulturu, što je čini ...

Prikaži više
Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović

QA Inženjer

Glavni motivator da se zaposlim kao QA inženjer u Daonu su tehnologije i oblasti sa kojima se ranije nisam susretao. Dopada mi se sto se Daon bavi razvojem, tako da svojim radom utičem na kvalitet proizvoda. Komunikacija u timu je odlična, što mi o...

Prikaži više
Igor Mojsilović

Igor Mojsilović

Java Inženjer

U Daonu sam počeo da radim u martu 2020. godine kao Java inženjer. Odlična komunikacija sa timom omogućila mi je da se uklopim i doprinesem razvoju postojećih i novih projekata. Tehnička priroda i područje projekata ne dozvoljavaju da on ikada b...

Prikaži više

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.10.2021.
5

Data collection associate

Preporučujem
Pozitivno

Rad na zanimljivim projektima, opustena atmosfera, beneficije

Zamerke

Slaba komunikacija tokom rada od kuce

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
4

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 12.11.2021.

DevOps Engineer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi razgovor je organizovan sa HR predstavnicom ove kompanije. Dopalo mi se što se javila u petak uveče i pozivnicu za razgovor dobio sam već u subotu ujutru (pošto im je bila radna). Svaka čast za angažovanje! Na samom razgovoru prodiskutovali smo malo više o meni i mojim iskustvima, a imao sam prilike da čujem detaljnije o Daonu i ovoj radnoj poziciji. Razgovor je bio dosta opušten i nije oduzeo mnogo vremena. Sledeći krug razgovora obuhvata tehnički razgovor sa potencijalnim menadžerom za ovu poziciju. On ne podrazumeva tehnički test i ujedno bi bio poslednji razgovor u procesu selekcije. Rečeno mi je da ću povratnu informaciju dobiti u toku naredne nedelje. Međutim, sagovornica je previdela nacionalni praznik koji je bio u međuvremenu (11. novembra) tako da sam na odgovor sačekao i duže od predviđenog roka. Na kraju su me odbili uz obrazloženje da su se odlučili za kandidata čija znanja i veštine u ovom trenutku više odgovaraju samom opisu posla. Prilično kontradiktorno s njihove strane pošto sam čuo potpuno drugačiju priču na razgovoru sa predstavnicom HR-a gde mi je rečeno da iskustvo i znanje nisu od presudnog značaja za ovu poziciju. Isto tako, nije mi se dopalo što nisam dobio konkretniji razlog za odbijanje osim generalizovanog mejla iako mi je sagovornica rekla da će to učiniti. To je pokvarilo moj pozitivni utisak o ovoj firmi koju mogu svrstati u moru drugih poslodavaca koji koriste preslikani šablon kada je davanje povratne informacije u pitanju.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

0

Ove informacije su mi korisne

Intervju · .
Intervju · .
Intervju · .

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

APR