Data Tech International


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Data Tech International doo (DTI) je preduzeće koje radi na razvoju rešenja i pruža konsultantske usluge u oblasti kontrole naplate poreza i sprečavanja utaja istog. Sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, DTI razvija uređaje i programska rešenja. DTI je mlada kompanija koja je već uspela da nađe svoje mesto na svetskom tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Experienced Technical Writer

Beograd  • Rok: 23.09.2017

Data Tech International: Experienced Technical Writer. Rich experience with different technical documentation (installation guides, user manuals, training materials, APIs)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DATA TECH INTERNATIONAL DOO BEOGRAD
Adresa
Kružni put 7, Beograd
Datum osnivanja
26.01.2012.
PIB
107421569
Matični broj
20799129
Poslovni naziv
DATA TECH INTERNATIONAL DOO BEOGRAD LEŠTANE
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Todorov - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija