O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Decenter logo

Decenter

5

O nama

 

Decenter okuplja talentovane i posvećene pojedinace koji, stvarajući na principima decentralizacije, čine internet boljim i kvalitetnijim. Uvereni u ogroman potencijal Web3 pokreta i blockchain tehnologije, želimo da se okružimo ljudima sa kojima delimo istu strast i viziju kako bismo kreirali nova i unapredili postojeća rešenja.

Decenter je progresivna kompanija u kojoj će svaki zaposleni dobiti slobodu i resurse da razvija karijeru uz značajnu materijalnu, edukativnu i kolegijalnu podršku. Pored toga, mi smo i R&D centar i inkubator fokusiran na razvoj proizvoda na Ethereum blockchainu. Podsticajno smo okruženje za programere koji žele da se razvijaju u svim pravcima, radeći na bleeding-edge tehnologijama.

Razvojem na Ethereumu se bavimo od 2017. a naš fokus je oblast decentralizovanih finansija. Poslednje dve godine razvijamo DeFi Saver — bootstrapovan, globalno uspešan proizvod koji omogućava upravljanje mnogim DeFi protokolima u okviru jedne aplikacije.

Kao pioniri Web3 scene u Srbiji želimo da prenesemo globalni uspeh i na lokalnu zajednicu. Pre svega vidimo priliku za bolju organizaciju društvenih i poslovnih aktivnosti uz pomoć blokchain tehnologije. Želimo da stvorimo okruženje u kojem su korisnici vlasnici svojih ličnih podataka i finansija. To je naša vizija društva zasnovanog na decentralizaciji, transparentnosti i inkluzivnosti, koji sinergetski omogućavaju direktno, nesmetano, pravednije učešće u digitalnom svetu.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod