RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Deep Consulting Solutions

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

600 Congress Ave 14 Floor Austin, Teksas 78701, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pronalaze nišu i uspešne male kompanije koje imaju problema sa vođenjem svojih složenih internih proizvodnja kako se skaliraju. Prva stvar koju rade za klijente je efikasna reorganizacija operativnih procesa tako da oni mogu najefikasnije privući, uslužiti i zadržati svoje kupce i pokrenuti svoju internu proizvodnju na način najoptimalniji za kvalitet i profitabilnost. Druga stvar koju rade je izgradnja i primena softverskog rešenja koje će administrirati i primenjivati novi i poboljšani model rada. Nakon što uspostave i primene nove i efikasne operativne procese, proširuju njihovo novo reorganizovano poslovanje dovodeći im najbolje opremljene klijente putem efikasnog marketinga sa direktnim odgovorima, istovremeno vodeći računa da njihovi unutrašnji sistemi dobro funkcionišu da bi podneli povećan obim.

Sa klijentima rade samo na osnovu rezultata i svoje usluge naplaćuju samo nakon uspešne isporuke rezultata.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Deep Consulting Solutions sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška