O kompaniji
14
Iskustva
7
Plate
Poslovi
Delhaize Serbia logo

Delhaize Serbia

3.3

O nama

Dobrodošli u svet Delez Srbija - ponosne članice prestižne Ahold Delhaize porodice!

Započeli smo svoju priču pre više od dve decenije i od tada smo postali sinonim za liderstvo u maloprodaji na teritoriji Srbije. Sa preko 12,000 predanih saradnika, mi ne samo da gradimo kompaniju, već gradimo i uspešne karijere. Na različitim pozicijama zapošljavamo više od 13.000 ljudi u preko 500 prodavnica, Distributivnom centru, Internet prodaji i Službi podrške. Upravna zgrada, ili kako je mi zovemo – Služba podrške, nalazi se u beogradskom naselju Belvil, naš Distributivni centar je u Staroj Pazovi, a naše prodavnice našle su svoje mesto na više od 70 lokalnih samouprava širom zemlje. Naša mreža obuhvata Maxi, Mega Maxi,  i Shop&Go prodavnice, kao i Maxi Online, donoseći praktičnost i kvalitet svakodnevnog života našim kupcima.

Naša posvećenost kvalitetu i svežini proizvoda nas izdvaja od drugih. Uz ponos ističemo naše raznolike privatne robne marke. Oduvek smo bili vođeni strašću da kupcima pružimo najbolje, a naš asortiman to i dokazuje.

Naši zaposleni su ne samo deo našeg tima, već i srž našeg uspeha. Njihovo zadovoljstvo i profesionalni razvoj su nam prioritet. Kroz raznovrsne treninge, programe razvoja i neformalna druženja, gradimo snažne veze i podstičemo njihov rast. Timski duh koji negujemo nas je definisao i omogućio nam da ostvarimo izvanredne rezultate.

Verujemo u snagu mladih talenata i posvećeni smo podršci njihovom napretku. Kroz saradnju sa studentskim organizacijama i obrazovnim institucijama, pružamo priliku mladima da započnu svoje profesionalne karijere kod nas. Naši talent programi - Find Your Place i Retail Management Traineeship, obezbeđuju stručno osposobljavanje i mentorstvo za mlade profesionalce.

Takođe, izdvajaju nas naši MAXI benefiti:

TEBI BOLJE

MAXI benefiti pružaju priliku da ostvariš više – da zaradiš više, uštediš više i odmoriš više.

Zaposleni u svakom organizacionom delu naše kompanije imaju 2 slobodna dana nedeljno i najmanje 26 dana godišnjeg odmora. Benefit kartica svim članovima tima omogućava popust od 12%, prilikom svake kupovine u našim prodavnicama. Za svaku angažovanu preporuku novog kolege zaposleni dobijaju do 150.000 dinara, dok noćni sat iznosi 40% više od cene dnevnog sata.

TEBI LAKŠE

MAXI benefiti olakšavaju svakodnevne zadatke i čine posao jednostavnijim.

Svaki zaposleni pre zapošljavanja u prodavnici ili Distributivnom centru prolazi kroz kvalitetnu obuku. Pored toga, primenjujemo savremene alate i tehnologiju, a aktivno radnimo na robotizaciji i digitalizaciji procesa – koristimo roll palete za manipulaciju i izlaganje robe u radnjama, programe za poručivanje robe, intuitivne aplikacije za rad na kasi i još mnogo toga.

TEBI LEPŠE

MAXI benefiti podstiču tvoj napredak, dobar osećaj i pružaju podršku tebi i tvojoj porodici.

Maximalno dobra energija krasi svaki Delhaize Srbija tim, a najvredniji i najverniji u ekipi će zagarantovano biti nagrađeni. U svim organizacionim delovima naše kompanije, sada već tradicionalno, postoje voćni i sportski dani, jer brinemo o zdravom telu i duhu zaposlenih. Pored toga što pružamo podršku unapređenju i do menadžerskih pozicija, tu smo da podržimo i porodice svih naših članova.

https://karijera.delhaizeserbia.rs/otvoreni

Pridružite nam se na našem putovanju ka uspehu i kvalitetu. Posetite nas na https://karijera.delhaizeserbia.rs/o-nama i saznajte više o našoj kompaniji. Takođe, na https://karijera.delhaizeserbia.rs/otvorene-pozicije možete pronaći aktuelne otvorene pozicije i postati deo naše porodice.

Delez Srbija je ključ za tvoju karijeru, zato- otvori vrata uspehu!

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikat “Employer partner” je garancija da poslodavac ulaže u dobrobit zaposlenih i obezbeđuje mogućnosti za ostvarivanje najboljih performansi.

Beneficije

MAXI nagrade za preporučivanje novih kolega


Maxi noćni sat, 40% više od cene dnevnog rada


2 slobodna dana nedeljno


Korišćenje savremenih tehnologija, alata i procesa


Kvalitetna obuka novozaposlenih


Napredovanje do menadžerskih pozicija


Voćni i sportski dani


Nagrađivanje najvrednijih i najvernijih


Fleksibilno radno vreme i rad od kuće (tamo gde je to moguće)


43.200 rsd godišnje MAXI shopping uštede


26 dana odmora, najmanje


Ugovor za stalno


Naši ljudi

Tamara Čarapić

Loyalty Business Development Expert

Mina Antić

Flow Management Expert

Ivana Eror Bauk

Head of People Engagement and Culture

Proces selekcije

Vrsta selekcije:
intervju + test

Delhaize Serbia- Tvoj Put ka Uspehu počinje ovde! 🌟

Ako osećaš poziv da zajedno gradimo budućnost i želiš da svoje ambicije ispuniš u našem inspirativnom okruženju, dobrodošao/la u Delhaize Serbia porodicu! Naša vrata su širom otvorena za sve koji žele da budu deo naše strastvene ekipe, koja svakodnevno pomera granice maloprodaje!

Otvorene pozicije su na dohvat ruke!

Pogledaj naše trenutno otvorene pozicije na različitim platformama - LinkedIn, Infostud i Delhaize Serbia - i neka tvoja karijera krene ka novim visinama! Mi verujemo da su sveže ideje i inovacije ključne za naš uspeh, i sa nestrpljenjem iščekujemo tvoju prijavu!

Proces Selekcije- TVOJ Put ka Delhaize Serbia Timu

U zavisnosti od toga da li je pozicija za koju nameravaš da se prijaviš ili si se već prijavio/la u prodavnici, Distributivnom centru, Internet prodaji ili Službi podrške, našem sedištu, ispod izaberi odgovarajući opis procesa selekcije.

U toku celog procesa, možeš da računaš da ćemo te kontaktirati na svakom koraku, bez obzira kakve ti vesti donosimo. Ono što želimo da imaš u vidu je da nam je važno da vidimo da se uklapaš u našu kulturu i deliš naše kompanijske vrednosti. Verujemo da je to snažna osnova za tvoje zadovoljstvo na poslu i uspešan profesionalni razvoj.

Želimo ti mnogo uspeha i radujemo se da te upoznamo!

Proces selekcije za Službu podrške:

Vreme je da otpočneš proces selekcije kod nas?

To znači da si pronašao/la otvorenu poziciju za sebe u kompaniji koja je ne samo lider na tržištu, već i izuzetno mesto za rad.

Čestitamo na odličnom izboru! Ali vratimo se na temu.

Popunio/la si formular i poslalo/la svoj CV.

Šta se sada dešava?

Naši regruteri će uskoro da detaljno pregledaju tvoj CV, a ovo su koraci koji slede

1Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Engleski i Excel su testovi koji se podrazumevaju, a dodatni test zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4Donošenje lepih vesti

Naša kompanija neguje kulturu fidbeka, i ukoliko smo match jedni za druge, naš regruter će ti saopštiti lepe vesti, predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Proces selekcije za prodavnice, Distributivni centar i Internet prodaju

Želiš da postaneš deo naše velike Delez Srbija porodice i razvijaš svoju karijeru u našoj kompaniji?

Jako se radujemo tvojoj prijavi i daljim koracima koji će te učiniti našim kolegom/koleginicom.

1Biranje adekvatne lokacije

Tada naši regruteri rade na tome da detaljno pregledaju tvoj CV i procene da li se uklapaš u neki od naših timova u prodavnicama, odnosno Distributivnom centru ili Internet prodaji. Uskoro možeš očekivati poziv!

2Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da se bolje upoznamo i od tebe očekujemo iskrenost i otvorenost, a mi ćemo se potruditi da ti predstavimo Delez Srbiju, prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju i predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3Donošenje lepih vesti

Naša kompanija neguje kulturu fidbeka, i ukoliko smo match jedni za druge, naš regruter će ti saopštiti lepe vesti, predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža. Uvek se radujemo novim karikama u našem neraskidivom lancu.

4Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod