O kompaniji
6
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Delhaize Serbia logo

Delhaize Serbia

4

Iskustva

4 100%

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

5

Mogućnost napredovanja

4
Intervju
28.11.2022
Negativno iskustvo

it tehnicar

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo se prijavite na oglas za posao i onda vas pozovu i traze da radite test iz excela i engleskog jezika. Ti testovi nisu previse teski. Zatim imate razgovor sa hr menadzerom i ostane na tome da ce vam se javiti a to nikada ne urade.

Pitanja sa intervjua

  • Sta ocekujete da vam nasa firma pruzi?
  • Gde vidite sebe u profesionalnom razvoju?
Korisno? 4
Iskustvo
30.06.2021
Potvrđen Linkedin identitet
4 Preporučuje

Tehnicar II u sektoru za razvoj i odrzavanje informacionih sistema

Trenutno zaposlen/a 4-7 godina

Pozitivno

Kompanija daje punu pokrivenost zdravstvenog osiguranja, redovne plate, placeno prekovremeno, ima mesta za napredak, razvoj i ucenje. Uvek mozes da se obratis kolegama iz drugog sektora za pomoc ili savet ukoliko nisi siguran kako da resis problem i uvek mozes da ocekujes odgovor. Komunikacija izmedju sektora je super.

Zamerke

Ne postoji adekvatna komunikacija izmedju nivoa hijerarhije vec je to na korporativnom nivou sto otezava neke stvari. Prvo se moras obratiti svom predpostavljenom pa on svom i tako dalje dok ne dodje do osobe kojoj je namenjeno. Sa obzirom da je posao E.U.S. za radnje u vezi IT opreme i programa koji mi licno razvijamo kao i office paketa, administracija naloga i odrzavanje opreme plate su solidne ali manje nego u drugim firmama koje se bave striktno IT supportom. Tako da nije za ljude koji ocekuju da samo sede u kancelariji jer postoje i tereni.

Korisno? 3
Arhiva | Intervju
23.10.2017
Negativno iskustvo

IT

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug je intervju sa 2 HR menadžera, na kojem vas neće ništa tehnički ispitivati, već ćete odgovarati na pitanja tipa "Šta vaši prijatelji misle o vama?". Nakon toga vas čeka jako lak test iz Excela i engleskog jezika. Na kraju ce vam reći kako će vam se svakako javiti, bez obzira da li ste prošli ili ne. U drugom krugu vas čeka stručno lice i još jedan HR menažer, koji nije isti kao prethodna dva, ali će pitanja biti uglavnom ista. I on će vam reći kako je praksa firme da se svi kandidati obaveste o ishodu intervjua. Tu praksu u mom slučaju nisu ispoštovali.
Korisno? 19
Arhiva | Intervju
07.09.2017
Negativno iskustvo

IT Tehničar

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Konkurs je unapred rešen.To mi je rekao kolega koji je završio moj fax, moj smer. Rekao mi je na testiranju da sam džabe došao i da je to mesto odavno rešeno. Na testiranju je vadio telefon i prepisivao (od neke osobe koja je već imala par testova odrađenih kako bi upotpunio kvalitete koje traži kompanija).
Korisno? 16
Arhiva | Iskustvo
30.11.2016
5 Preporučuje

DBA

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Prijatna radna atmosfera. Može mnogo da se nauči iz raznih oblasti, pre svega iz oblasti IT-a, a takođe i iz maloprodaje, logistike, menadžmenta, sve zavisi koliko ste zainteresovani i motivisani. Besplatne kvalitetne kafe. Skoro pa fleksibilno radno vreme. Niko ne meri koliko ste na pauzi, naravno ako posao ne trpi. Prodavnica u samoj zgradi.

Zamerke

Ako dolazite kolima, poželjno doći ranije zbog parking mesta.

Korisno? 10
Arhiva | Intervju
23.09.2015

IT

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Psiho test i test inteligencije. Test sa 3d predmetima i pitanjima kako izgleda iz drugog ugla. Usmeni razgovor sa HR i budućim menadžerom.
Korisno? 28
Arhiva | Iskustvo
23.09.2015
4 Preporučuje

IT

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Kolege i menadžeri (u IT) su veoma dobri. Plata je dobra ako se tako dogovori u startu - kasnije se jako teško menja. Nema prekovremeno. Lepa atmosfera i prijateljski odnosi.

Zamerke

Prema kolegama iz IT se drugi sektori odnose bez poštovanja. Delom jer i ne razumeju šta IT radi i koliko treba vremena za određeni zadatak, a delom i zbog nekulture. Nema mnogo mogućnosti za napredovanje ili sticanje novih znanja.

Korisno? 19