O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

DELUX STIL je privatna kompanija osnovana 2016. godine u Nišu kao ćerka kompanije PREMIER STYLE AG, sa sedištem u Lucernu, Švajcarska.

Prateći moto “Mi ostvarujemo Vaše snove“, DELUX STIL svakodnevno brine o zadovoljstvu svojih klijenata i nudi usluge dizajna enterijera, izrade nameštaja po meri, projektovanje i izrada kuhinja, projektovanje i izrada kupatilskog nameštaja.

Naš cilj je zadovoljenje vizuelnih, estetskih i luksuznih želja kupaca kroz proizvodnju kvalitetnog i idejno inovativnog nameštaja po meri.
Poslovna orijentacija DELUX STIL-a je proizvodnja i plasman nameštaja visokog kvaliteta i obrade za švajcarsko tržište, tržište zemalja EU i tržište u zemlji.

Tim vrhunskih arhitekata radi na projektovanju enterijera, ekskluzivnog nameštaja, kuhinja i kupatilskog nameštaja. Ukoliko sami osmislite dizajn, tu smo da pomognemo u realizaciji Vaše zamisli. Ukoliko Vam je potrebno idejno rešenje, naš tim dizajnera rado će Vam predložiti najbolje i najmodernije rešenje za Vaš prostor. Iskustvo majstora u proizvodnji nameštaja kombinovano sa najkvalitetnijim materijalima za izradu čini da svaka ideja postane realnost. Zamislite i mi ćemo stvoriti i urediti Vaš jedinstveni prostor.

DELUX STIL zapošljava profesionalan tim iz različitih oblasti i sa svojim partnerima iz zemlje i inostranstva ima jasnu viziju razvoja. Naše reference su zadovoljni klijenti iz Švajcarske, Nemačke... Težimo savršenstvu u svakom segmentu našeg poslovanja. Posvećenost klijentu je ono što nas razlikuje od drugih a naše ideje su ono što nas čini jedinstvenim.

Svojom profesionalnošću i kvalitetom usluga spremni smo da ispunimo Vaše snove...

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt