O kompaniji
5
Iskustva
Plate
Poslovi
Demotivacija logo

Demotivacija

5

O nama

Naša uspešna priča je počela iz garaže pre 5 godina, tamo negde na obroncima Linkedina. Dobro, ne baš garaže ali poslovne prostorije su ličile na garažu te nismo slagali ništa.

Rešavajući složene izazove poput slušanja Geri Vijevih podkasta tokom uspešnog preguravanja meseca sa minimalcem u koverti, odlučili smo da pokrenemo ovaj korporativni brod i podelimo svoju sreću sa ostalom radnom snagom na tržištu.

Goran CEO i Slavica HR, kao motori pokretači ove lađe, prepoznali su veliki potencijal na tržištu i iskoristili priliku da se pozicioniraju kao Chief Vision Officeri.

Našim klijentima pružamo pojedinačne usluge instaliranja sreće u zaposlene i Slack kanale, kao i pakete usluga ubeđivanja da je sve okej. Usput pružamo i gomilu nedefinisanih drugih usluga za koje angažujemo premalo neplaćenih juniora i previše preplaćenih seniora.

Kao pouzdan partner na tržištu Balkana, negujemo prave gazdinske vrednosti poput obaveznog prekovremenog, povremenih ćuški, tim bildinga koji se zasniva na degustaciji alkohola i prasetine i porodične atmosfere koja podrazumeva pasivnu agresiju.

Rekord kompanije - Na prošlom tim bildingu nam je medved pojeo samo dva radnika. Zamenili smo ih za nedelju dana. #proud

Kontakt