Demotivacija

Demotivacija je globalni lider u pružanju nekakvih usluga i zapošljavanju šireg, višeg i srednjeg menadžmenta koji pruža stroge konstruktivne kritike velikom broju neplaćenih juniora i preplaćenih seniora. Korporativna misija nam je da dovedemo Geri Vija na dva sata u prostorije. A naša vizija je da svi budemo zauvek srećni i da Goran konačno kupi jahtu. 

Kontakt

O nama

Naša uspešna priča je počela iz garaže pre 5 godina, tamo negde na obroncima Linkedina. Dobro, ne baš garaže ali poslovne prostorije su ličile na garažu te nismo slagali ništa.

Rešavajući složene izazove poput slušanja Geri Vijevih podkasta tokom uspešnog preguravanja meseca sa minimalcem u koverti, odlučili smo da pokrenemo ovaj korporativni brod i podelimo svoju sreću sa ostalom radnom snagom na tržištu.

Goran CEO i Slavica HR, kao motori pokretači ove lađe, prepoznali su veliki potencijal na tržištu i iskoristili priliku da se pozicioniraju kao Chief Vision Officeri.

Našim klijentima pružamo pojedinačne usluge instaliranja sreće u zaposlene i Slack kanale, kao i pakete usluga ubeđivanja da je sve okej. Usput pružamo i gomilu nedefinisanih drugih usluga za koje angažujemo premalo neplaćenih juniora i previše preplaćenih seniora.

Kao pouzdan partner na tržištu Balkana, negujemo prave gazdinske vrednosti poput obaveznog prekovremenog, povremenih ćuški, tim bildinga koji se zasniva na degustaciji alkohola i prasetine i porodične atmosfere koja podrazumeva pasivnu agresiju.

Rekord kompanije - Na prošlom tim bildingu nam je medved pojeo samo dva radnika. Zamenili smo ih za nedelju dana. #proud

Tech stack

PHP MySQL AutoCAD Microsoft Dynamics NAV .NET C# ASP.NET SQL Linux Unix CAD CATIA CSS JavaScript Ajax HTML VB.NET BizTalk jQuery j2ee Spring Tomcat Apache Glassfish ASW RESTFull SOAP Node Node.js Angular Backbone HTML5 IIS SharePoint MS Windows Server Mongo C++ iOS Adobe Flex Android APEX Java Oracle Zend ASP.NET Core Adobe React Native NextJS Kubernetes TypeScript ReactJS SCRUM Swift Cucumber QA Dart NodeJS Fireworks Symfony Scala REST DevOps Nexus Jira Redis Python JUnit Selenium

Beneficije

Ceđena

Remote rad iz kancelarije

Obavezne dobrovoljne aktivnosti

Ponekad plata

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Iskustva o radu i sa intervjua (5)

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijere i privatnog života

4

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 26.10.2022.

Tester

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 10 ili više godina
Pozitivno

Kolege su divne a visoki managment viši nego u ostalim konkurentskim firmama. Kanc je cool imamo kuhara, i svi smo jako fensi najbolje nas opisuje Rambova pesma;" Labudovi, lavovi, Gipsani radovi, Silikoni, dzipovi, Spotovi, klipovi, Armatura, cimenat, Kvadratura, objekat, Pravi je momenat, Da se ugradi procenat" u vlasništvo...

Zamerke

I još da dodam: sa nama nije dosadno, sa nama je najbolje, a sa drugima najgore

6
Intervju · 24.10.2022.

JuniJor

Prihvatio/la ponudu

Intervju jako težak

Kako je izgledao proces

Istovarivali smo neke džakove iz kamiona, ko je izdržao do kraja bio je pozvan unutra, sasvim korektno što se mene smatra.

Pitanja sa intervjua
  • Hoćeš cedjenu, ili ovu našu grobljansku?
  • Koliku zaradu očekuješ i zašto ne?
11
Iskustvo · 24.10.2022.

Junior developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična ulazna vrata, kvaka radi, kao i zvono. Već sam nekoliko meseci tu i hoće da mi otvore kad zazvonim.

Zamerke

Direktor insistira da ga zovemo Goran iako mu je pravo ime Zlatibor.

15
Iskustvo · 24.10.2022.

Šegrt

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 10 ili više godina
Pozitivno

Dinamična radna atmosfera, besplatna kafa

Zamerke

Ma ništa...

2
Iskustvo · 20.10.2022.

senior developer

JavaScript C++ Java

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

gazda je strog ali pravedan. nijedna kazna nije nezaslužena - i svaka je za dugoročno dobro zaposlenih. rad za kompaniju ispunjava vreme i svest zaposlenih - daje apsolutni smisao životu ljudima koji u principu ni ne bi znali šta će sa sobom ako im neko ne kaže šta da rade (tumarali bi besposleno po gradu, alkoholisali...

Zamerke

jedino što se može reći je da gazda objektivno ima veliki nos - i to ume da zasmeta ponekom zaposlenom.

24

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu