Deutsche TelekomNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Deutsche Telekom je nemačka telekomunikaciona kompanija sa sedištem u Bonu. Nemački Telekom je osnovan 1989. godine pod imenom Deutsche Bundespost Telekom, kao deo reforme Nemačke pošte. 

  • T-Home odeljenje je namenjeno rezidencijalnim korisnicima, pruža usluge fiksne telefonije, širokopojasnog interneta, mobilne telefonije i IPTV usluge
  • T-Systems odeljenje namenjeno je poslovnim korisnicima i javnom sektoru
  • T-Mobile je međunarodno odeljenje za mobilnu telefoniju
  • T-Online odeljenje je namenjeno za mala preduzeća i individualne korisnike

Deutsche Telekom posluje u Sjedinjenim Američkim Državama i u većem delu Evrope, gde poseduje ili 100% ili većinski paket akcija bivših državnih monopolista (slovački telekom, mađarski Telekom, hrvatski Telekom, makedonski Telekom, crnogorski Telekom). Sve kompanije u vlasništvu nemačkog Telekoma posluju pod istim brendom, odnosno koriste prepoznatljiv T kao prefiks svih svojih usluga.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija