O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Devione d.o.o. Novi Sad logo

Devione d.o.o. Novi Sad

Oceni kompaniju

O nama

Ko smo?

Kompanija Devione je osnovana 2017. godine u Novom Sadu i polako, ali sigurno rasla od jednog čoveka do tima iskusnih profesionalaca, školovanih u oblasti informatike, softverskog inženjerstva i kompjuterskih nauka.

Šta radimo?

Bavimo se izradom kompleksnih eCommerce projekta uz upotrebu CraftCMS-a, razvojem custom API-a pomoću Symfony, Laravel i Yii programskih okvira, kao i  razvojem React i Vue.js web aplikacija. Iskustvo iz React-a dodatno koristimo i za razvoj mobilnih aplikacija uz React Native. Često radimo i na internim projektima, kroz koje imamo priliku da isprobamo i savladamo nove tehnike, tehnologije i napredujemo kako pojedinačno, tako i kao tim.

Kako radimo?

U razvoju softvera, na prvo mesto stavljamo poslovne probleme, dok su tehnički u drugom planu. Koristimo softverske arhitekture koje podržavaju takav način rada (kao što je npr. heksagonalna arhitektura) i težimo ka kvalitetnom rešenju, uz razvoj automatizovanih test procedura koje potvrdjuju kvalitet.

Naš kod je uvek jasan, pregledan, konzistentan i modularan. Svaka linija koda, da bi dostigla potpunu koherentnost, mora da prođe code review, da bude dokumentovana i napisana na način da budući zahtevi za skalabilnošću ne predstavljaju izazov.

Saradnja sa klijentima

Koncizna i kontinuirana komunikacija sa našim klijentima je od fundamentalnog značaja za uspeh naših projekata. Uvek smo dostupni da podelimo tehničke savete i preuzmemo odgovornost za tehničku implementaciju, kako bi klijenti mogli da se fokusiraju na razvoj proizvoda i rast svog biznisa. Uspeh naših klijenata je za nas najveća inspiracija.

Naš tim

Veoma smo ponosni na članove našeg tima - njihovo znanje, integritet i želju za konstantnim učenjem i napretkom, kao i uzajamnu podršku, nesebično deljenje znanja i međusobnu komunikaciju zasnovanu na poverenju i dogovoru. Važno nam je da svaki pojedinac bude zadovoljan na ličnom i profesionalnom planu i da nam zajedničko provođenje vremena bude prijatno, zabavno i produktivno.

Pored predanosti poslu i težnji ka zajedničkom uspehu, nikako ne bismo mogli reći da živimo da bismo radili, već upravo suprotno! Veoma ozbiljno shvatamo da  zadovoljstvo poslom podrazumeva i dovoljno slobodnog vremena i uslova da uživamo u putovanjima, hobijima i druženju sa svojim porodicama i prijateljima.

Kontaktirajte nas

Ako vam se dopada šta radimo i na koji način, delite našu ambiciju, entuzijazam i strast prema programiranju, kao i želju za iskrenom i uvažavajućom komunikacijom, u svakom trenutku ste dobrodošli da nam se javite na jobs@devione.com da se upoznamo, razmenimo ideje, ostvarimo saradnju ili prosto popijemo kafu :)

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt