O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Devione d.o.o. Novi Sad logo

Devione d.o.o. Novi Sad

0

O nama

Ko smo?

Kompanija Devione je osnovana 2017. godine u Novom Sadu i polako, ali sigurno rasla od jednog čoveka do tima iskusnih profesionalaca, školovanih u oblasti informatike, softverskog inženjerstva i kompjuterskih nauka.

Šta radimo?

Bavimo se izradom kompleksnih eCommerce projekta uz upotrebu CraftCMS-a, razvojem custom API-a pomoću Symfony, Laravel i Yii programskih okvira, kao i  razvojem React i Vue.js web aplikacija. Iskustvo iz React-a dodatno koristimo i za razvoj mobilnih aplikacija uz React Native. Često radimo i na internim projektima, kroz koje imamo priliku da isprobamo i savladamo nove tehnike, tehnologije i napredujemo kako pojedinačno, tako i kao tim.

Kako radimo?

U razvoju softvera, na prvo mesto stavljamo poslovne probleme, dok su tehnički u drugom planu. Koristimo softverske arhitekture koje podržavaju takav način rada (kao što je npr. heksagonalna arhitektura) i težimo ka kvalitetnom rešenju, uz razvoj automatizovanih test procedura koje potvrdjuju kvalitet.

Naš kod je uvek jasan, pregledan, konzistentan i modularan. Svaka linija koda, da bi dostigla potpunu koherentnost, mora da prođe code review, da bude dokumentovana i napisana na način da budući zahtevi za skalabilnošću ne predstavljaju izazov.

Saradnja sa klijentima

Koncizna i kontinuirana komunikacija sa našim klijentima je od fundamentalnog značaja za uspeh naših projekata. Uvek smo dostupni da podelimo tehničke savete i preuzmemo odgovornost za tehničku implementaciju, kako bi klijenti mogli da se fokusiraju na razvoj proizvoda i rast svog biznisa. Uspeh naših klijenata je za nas najveća inspiracija.

Naš tim

Veoma smo ponosni na članove našeg tima - njihovo znanje, integritet i želju za konstantnim učenjem i napretkom, kao i uzajamnu podršku, nesebično deljenje znanja i međusobnu komunikaciju zasnovanu na poverenju i dogovoru. Važno nam je da svaki pojedinac bude zadovoljan na ličnom i profesionalnom planu i da nam zajedničko provođenje vremena bude prijatno, zabavno i produktivno.

Pored predanosti poslu i težnji ka zajedničkom uspehu, nikako ne bismo mogli reći da živimo da bismo radili, već upravo suprotno! Veoma ozbiljno shvatamo da  zadovoljstvo poslom podrazumeva i dovoljno slobodnog vremena i uslova da uživamo u putovanjima, hobijima i druženju sa svojim porodicama i prijateljima.

Kontaktirajte nas

Ako vam se dopada šta radimo i na koji način, delite našu ambiciju, entuzijazam i strast prema programiranju, kao i želju za iskrenom i uvažavajućom komunikacijom, u svakom trenutku ste dobrodošli da nam se javite na jobs@devione.com da se upoznamo, razmenimo ideje, ostvarimo saradnju ili prosto popijemo kafu :)

Tech stack

PHP Symfony Laravel Yii Craft CMS JavaScript TypeScript jQuery React.js Angular Node.js Vue.js HTML CSS Java Spring AWS Azure iOS Android React Native Flutter Python Django SQL NoSQL REST GraphQL Test Automation Selenium Cypress CI\CD DevOps Kubernetes Docker TDD DDD Git Linux SCRUM Kanban

Beneficije

Mogućnost rada od kuće

Fleksibilan početak radnog vremena

Privatno zdravstveno osiguranje

Budžet za stručno usavršavanje

Korišćenje kuće na moru

Korišćenje vikendice na Fruškoj gori

Naši ljudi

Milan Jandrić

Owner/Software Engineer

Nataša Subić

Software Engineer

Nikola Marković

Lead Software Engineer

Boris Ranđelović

Software Engineer

Ivana Ćirić Marčeta

HR Manager

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Proces selekcije

1. Neformalan razgovor sa HR menadžerom, sa ciljem da bolje upoznamo kandidate i saznamo kako komuniciraju, koliko su motivisani, kakva su im prethodna znanja i iskustva, želje i očekivanja, kao i da se mi njima predstavimo - čime se bavimo, čemu težimo i kako funkcionišemo


2. Zadatak iz OOP-a, iz udobnosti Vašeg doma, koji nam omogućava da steknemo uvid u način razmišljanja i rešavanja problema, poznavanje principa OOP-a i i projektnih šablona/Design pattern-a, snalaženje u nepoznatom okruženju


3. Tehnički intervju, u vidu razgovora o urađenom zadatku, tokom kojeg naš team lead i vlasnik kompanije saznaju više o nivou stručnog znanja kandidata, kao i njegovoj/njenoj upućenosti u nove tehnologije i zainteresovanosti za iste.

Kontakt