O kompaniji
20
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Dialog d.o.o. logo

Dialog d.o.o.

3

O nama

Tokom 25 godina saradnje sa našim korisnicima implementirali smo i integrisali veliki broj raznih IT proizvoda i rešenja. U saradnji sa našim partnerima, posedujemo veliko iskustvo u svim vidovima poslovanja, čime smo osposobljeni da naše korisnike učinimo efikasnim i profitabilnim. Zapravo, mi to činimo svakodnevno. Dialog može obezbediti rešenja svim korisnicima koji zahtevaju mnogo od proizvoda koje koriste – HP / HPE, Microsoft, Linux, Unix, Vmware, Veeam, Cisco, Fujitsu, CA, Epson...

optim. odnos karakteristike/funkcionalnost, integracija rešenja, optimalni troškovi.

Naši proizvodi su prilagođeni potrebama najrazličitijih korisnika u raznim granama privrede, istraživačkim i društvenim organizacijama... Upravo to dokazuje pravilno usmerenje poslovnog koncepta DIALOG. Modularnost i potpuna kompatibilnost računarske opreme, sistemske i aplikativne programske opreme, interaktivan rad,  jednostavna upotreba i održavanje su najznačajnije karakteristike informacionih sistema koje smo do sada realizovali.

DIALOG zapošljava radnike sa dugogodišnjim stažom i velikim iskustvom u oblasti informatike.  Razvijenu i organizovanu službu održavanja čine radnici školovani u sektoru proizvodnje, asembliranja i implementacije računara u školskim centrima HP/HPE i u inostranstvu. Naši kadrovi se i dalje usavršavaju i dodatno obrazuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HP/HPE. Direktan odnos sa svetskim IT liderima danas uslovljava permanentno školovanje naših radnika, kao i praćenje novosti u  ponudi, sa ciljem efikasne implementacije novih rešenja na tržištu. Pored toga, tesno sarađujemo sa stalnim spoljnim saradnicima - specijalistima za određene oblasti poslovanja u realizaciji brojnih projekata.

Naši radnici poseduju znanje i metodologiju za uspešnu izgradnju i optimizaciju informacionih sistema, a naši zadovoljni korisnici su neke od najvećih firmi, institucija i ustanova u Srbiji.

Osnovni koncept Dialog-a je izgradnja savremene IT infrastrukture zasnovane na HPEproizvodima, sa instalacijom i održavanjem svetskih sistemskih rešenja.

Razvijena i dobro organizovana služba održavanja, radnici školovani u školskim centrima HPE u delu asembliranja i implementacije, preduslov su i garancija kvaliteta naših usluga. Naši zaposleni se i dalje intenzivno usavršavaju, dodatno obrazuju i certifikuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HPE.

Direktan odnos sa svetskim liderima uslovljava permanentno školovanje, kao i praćenje novina u  IT ponudi, sa ciljem efikasne implementacije savremenih rešenja na našem tržištu.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Tadeuška Košćuška 82, 11000 Beograd
+381 11 2030 816