Dialog d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Dialog d.o.o.

  (4 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Technical support


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja postoji preko 30 godina. Gold partner HPa u Enterprise i u računarskom delu. Redovna plata, mogućnost napredovanja. Sertifikacija zaposlenih koja važi svuda u svetu. Odlična radna atmosfera.
preporučujem
utisak postavljen: 25.04.2019.

IT tehničar

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Grupni razgovor gde smo imali priliku da razmenjujemo iskustva, vrlo prijatna atmosfera, konstruktivan razgovor. Čovek koji je obavljao razgovor vrlo brzo je došao do informacije ko ima pravo znanje, a ko ne.

utisak sa intervjua postavljen: 24.04.2019.

Administrator servisa


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja, pozitivna radna atmosfera, sjajni mentori. Mogućnost napredovanja i znanje koje se može koristiti svuda u svetu.
preporučujem
utisak postavljen: 08.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tokom 25 godina saradnje sa našim korisnicima implementirali smo i integrisali veliki broj raznih IT proizvoda i rešenja. U saradnji sa našim partnerima, posedujemo veliko iskustvo u svim vidovima poslovanja, čime smo osposobljeni da naše korisnike učinimo efikasnim i profitabilnim. Zapravo, mi to činimo svakodnevno. Dialog može obezbediti rešenja svim korisnicima koji zahtevaju mnogo od proizvoda koje koriste – HP / HPE, Microsoft, Linux, Unix, Vmware, Veeam, Cisco, Fujitsu, CA, Epson...

  • optim. odnos karakteristike/funkcionalnost,
  • integracija rešenja,
  • optimalni troškovi.

Naši proizvodi su prilagođeni potrebama najrazličitijih korisnika u raznim granama privrede, istraživačkim i društvenim organizacijama... Upravo to dokazuje pravilno usmerenje poslovnog koncepta DIALOG. Modularnost i potpuna kompatibilnost računarske opreme, sistemske i aplikativne programske opreme, interaktivan rad,  jednostavna upotreba i održavanje su najznačajnije karakteristike informacionih sistema koje smo do sada realizovali.

DIALOG zapošljava radnike sa dugogodišnjim stažom i velikim iskustvom u oblasti informatike.  Razvijenu i organizovanu službu održavanja čine radnici školovani u sektoru proizvodnje, asembliranja i implementacije računara u školskim centrima HP/HPE i u inostranstvu. Naši kadrovi se i dalje usavršavaju i dodatno obrazuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HP/HPE. Direktan odnos sa svetskim IT liderima danas uslovljava permanentno školovanje naših radnika, kao i praćenje novosti u  ponudi, sa ciljem efikasne implementacije novih rešenja na tržištu. Pored toga, tesno sarađujemo sa stalnim spoljnim saradnicima - specijalistima za određene oblasti poslovanja u realizaciji brojnih projekata.

Naši radnici poseduju znanje i metodologiju za uspešnu izgradnju i optimizaciju informacionih sistema, a naši zadovoljni korisnici su neke od najvećih firmi, institucija i ustanova u Srbiji.

Osnovni koncept Dialog-a je izgradnja savremene IT infrastrukture zasnovane na HPE proizvodima, sa instalacijom i održavanjem svetskih sistemskih rešenja.

Razvijena i dobro organizovana služba održavanja, radnici školovani u školskim centrima HPE u delu asembliranja i implementacije, preduslov su i garancija kvaliteta naših usluga. Naši zaposleni se i dalje intenzivno usavršavaju, dodatno obrazuju i certifikuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HPE.

Direktan odnos sa svetskim liderima uslovljava permanentno školovanje, kao i praćenje novina u  IT ponudi, sa ciljem efikasne implementacije savremenih rešenja na našem tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DIALOG
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 50
Datum osnivanja
05.08.1993.
PIB
100244506
Matični broj
06904173
Poslovni naziv
DIALOG PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, POSLOVNE USLUGE I KONSLATING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Crvenkov - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija