O kompaniji
3
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Digital Arrow logo

Digital Arrow

4
26.05.2021.

Kada prijateljstvo, kreativnost i snovi stvaraju nešto magično

Helloworld
Long story short Pitate se da li je sve to moguće? Mi smo najbolji primer da apsolutno jeste! Vratimo se na trenutak u 2000-e… kada su dva prijatelja, pasionirana gejmera, koji su ceo svoj život posvetili gejminngu upravo iz ljubavi prema stvaranju nestvarnog. 

Digital Arrow je kompanija koja je zvanično registrovana 2015. godine. I koja je od samog starta okupljala mlade i talentovane profesionalce sa ciljem da postanu glavna vrednost kompanije!  

Zahvaljujući ovom dvojcu, Digital Arrow je ubrzo postala priča u kojoj su zabava, prijateljstvo i kreativnost, postali sastojci savršenog recepta za uspeh i gde svaki element ima svoju ostvarenu ulogu i važnost. 

Šta mislite, da li je najveća sreća u životu raditi ono što volite? Mi smatramo da jeste! Nema sumnje da je sintagma: “Pronađi ono što voliš i radi ono što voliš, jer tada posao neće biti posao!”  postala radna mantra našeg vremena. 

Danas možemo da kažemo da smo u mogućnosti da biramo šta ćemo da radimo i s kim ćemo da radimo, na način na koji mi to volimo, jer je to naša najveća sreća i snaga, što možemo da budemo ono što jesmo! 

“Radi ono što voliš je sloboda. Voleti ono što radiš je sreća.”

Posetite profil kompanije

Galerija