Kontakt

Adresa V304 Vox Studios, 1-45 Durham street, SE11 5JH, London, Velika Britanija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

DigitalMR je tehnološka kompanija koja koristi veštačku inteligenciju za istraživanje tržišta i potreba kupaca. Njihov tim kombinuje veštine softverskih inženjera, data scientist-a i istraživača tržišta. 

Nakon 4 godine istraživanja i razvoja, koji su delimično finansirani iz državnih grantova, glavna područja istraživanja DigitalMR-a uključuju analizu teksta i slike, naročito sentimentalnu i semantičku analizu, analizu emocija i tematiku slika i prepoznavanje logotipa.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije DigitalMR

Opšti utisak i preporuka

2.3
33%

Beneficije

2

Balans karijere i privatnog života

2.3

Mogućnost napredovanja

2

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 24.03.2022

Software Developer

Opšti utisak

2
Ne preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Pozitivan kolektiv i kolege, rad od kuće i poštovanje privatnosti.

Zamerke

CEO je loš čovek, brzo pokaže svoje pravo lice. Odnos prema zaposlenima je nikakav. Mogućnost za napredovanjem je 0 iz prostog razloga zato što ljudi koji imaju znanja nemaju vremena da rade više od pola sata u 2 dana sa tobom(jer su pretrpani poslom). Zapošljavaju juniore kako bi ih platili mizarno a tražili znanje mediora.

17
Iskustvo · 04.09.2021

Data Analyst

Opšti utisak

1
Ne preporučuje
Prethodno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

Fully remote Ima stvarno dobrih kolega koji su voljni da pomognu i objasne stvari ali pošto su svi prenatrpani poslom teško je organizovati se.

Zamerke

Menadžment je totalno neprofesionalan. CEO bi rekao bilo šta da dobije ono što želi. Prazna obećanja, pravi se da je pozitivan ali jako brzo pokaže svoje pravo lice. Moja direktna menadžerka je imala jako nervoznu energiju i nonstop je vikala. Zamislite da vam tako počne svaki dan u 9h. Posla ima previše, nema dovoljno...

9
Iskustvo · 14.01.2021

Backend Developer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a 2-4 godine
Pozitivno

Sjajna ekipa za rad, ne visi niko nad glavom, ali svakako posao mora da se zavrsava. Remote first kompanija, tako da mozete raditi gde god ima interneta.

Zamerke

Beneficije mogu biti malo konkurentnije sa ostatkom trzista.

0

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

876

Software Developer 1 plata

MIN
876
PROSEK
876
MEDIJANA
876
MAX
876