Digitaz Information Technology d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Digitaz je kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama, dizajnom i izradom softvera gde su talenat i posvećenost profesionalaca usmereni ka kreiranju novih vrednosti za naše klijente.

Najvredniji resursi koje imamo su ljudi. Negujemo stručnost i različitost pojedinca, ali snažno verujemo u timski rad i uzajmnu podršku. Posvećeni smo stalnom unapređenju usluga koje pružamo i trudimo se da softerska rešenja isporučimo:

  • Na najbolji i najbrži način
  • U korak sa poslednjim tehnologijama
  • Prema potrebama i zahtevima naručioca

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Student Internships

Novi Sad

Have basic knowledge of Java and JavaScript programming languages. Have basic knowledge of front end web technologies like CSS, HTML, Ajax... (pročitaj oglas)

Senior Software Developer

Novi Sad

Bachelor's Degree in Computer Science or equivalent demonstrated experience. Great design and problem solving skills, with demonstrable experience in building simple implementations to complex problems and object oriented design... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DIGITAZ INFORMATION TECHNOLOGY DOO NOVI SAD
Adresa
Laze Nančića 2, Novi Sad
Datum osnivanja
31.01.2012.
PIB
107428001
Matični broj
20800291
Poslovni naziv
DIGITAZ INFORMATION TECHNOLOGY DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Zdravković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija