O kompaniji
5
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Digitec Galaxus d.o.o. logo

Digitec Galaxus d.o.o.

3

O nama

Digitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija uglednih roditelja – dva najpoznatija web shop-a u Švajcarskoj. Digitec je specijalizovan za potrošačku elektroniku, IT i telekomunikacije. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, uglavnom će odgovoriti potvrdno i sa osmehom (ako se ne nasmeje, možda mu još nismo odgovorili na mejl ili uvek čega povraćaj novca…, dešava se!). Galaxus je mlađi član ovog dvojca, ali zato utoliko ambiciozniji! Po asortimanu se radi o najvećoj internet prodavnici u Švajcarskoj koja je upravo napunila 10 godina (od 2018. je prisutna na nemačkom, a od 2021. na austrijskom tržištu). Mada smo prodali milione proizvoda (i mada smo iz godine u godinu sve veći), i dalje smo samo neobično uspešan „start up“.

Pre šest godina prvih 11 entuzijasta je pozdravilo digitec Galaxus u Beogradu. Razvili smo se od projekta do ekipe od trista članova na mnogim pozicijama, stoga danas imamo 5 različitih odeljenja. U međuvremenu smo odgovorili na više od milion upita klijenata i pomogli hiljadama kupaca da odaberu odgovarajući proizvod, pronađu idealan poklon ili zagubljenu pošiljku. Podjednako konstruktivne savete nudimo bez obzira na to da li se upiti tiču laptopova, veš mašina ili seks-igračaka. Imamo sjajan odnos sa našim kupcima i razumemo situacije kada mobilni telefon upadne u WC-šolju, stoga im rado izlazimo u susret i pored savetovanja, u takvom slučaju, pošaljemo i odgovarajuće sredstvo za dezinfekciju ruku. E-commerce industrija je „eksplodirala“ od marta 2020. godine, a i mi smo se osećali usamljeni tokom karantina i bilo nam je drago svaki put kada bi nas neko nazvao i popričao sa nama. Iza kulisa naši timovi su ručno kreirali i uradili proveru kvaliteta za preko sto hiljada proizvoda, popunili preko 30 miliona specifikacija i integrisali preko 2000 b2b partnera u naš sistem. U 2022. godini dočekali smo i prvi tim za razvoj softvera u Beogradu.

Verujemo da su naše unikatne vrednosti ključne za dugotrajan uspeh. Zbog toga nam je naša kultura važnija od strogih pravila i smernica

„Nama je svejedno šta drugi rade... Mi radimo našu stvar!” – Oliver Herren

POSTANI DEO EKIPE!

Ostani ono što jesi.

Beneficije

Obuke, konferencije

• Budžet za eksterni razvoj
• Organizovani interni i eksterni treninzi i radionice

Timska druženja

Timska druženja i zabavni događaji

Nagrade, bonusi, pokloni

13. plata

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme

Porodica i roditeljstvo

Podrška roditeljstvu

Dodatni slobodni dani

• Mogućnost 80% do 100% rada
• 25 dana odmora

Kompanijski popusti

Popusti za kupovinu na sajtovima

Rad na daljinu

Rad na daljinu

Proces selekcije

„Kako da znam da ste me uzeli u obzir? Kako je prošao test? Kakav je vaš proces intervjua?“ samo su neka od često postavljanih pitanja našem Talent Acquistion timu. Pred tobom je „korak po korak“ objašnjenje o procesu zapošljavanja.

Dakle, prijavio/prijavila si se na oglas za posao na našem sajtu? Šta sad?

Sada počinje trema i mnoga pitanja se pojavljuju u tvojoj glavi... Zato dozvolite da ti olakšamo i otkrijemo kako izgleda naš proces selekcije.

Prvo – obradujemo se kada nam pošalješ svoju biografiju da bismo sa mogli da započnemo proces selekcije. U ovoj fazi poredimo tvoje supermoći sa supermoćima uloge za koju si se prijavio/prijavila. Ukoliko sve odgovara, odlično – idemo na sledeći korak.

S obzirom da komuniciramo sa našim klijentima i kolegama iz Švajcarske, Nemačke i Srbije za većinu naših pozicija, prvi prolaz je dobar rezultat u testiranju nemačkog, francuskog ili italijanskog jezika, uz često neophodan – engleski. Kada uspešno prođeš ovaj krug, sledeći krugovi su rezervisani za intervjue. Ako ne uspe „iz prve“ – uvek možemo da ti pružimo detaljniji izveštaj o tvom testu jezika. Potom želimo da te bolje upoznamo i saznamo čime si se do sada bavio/bavila, koje si veštine i znanja stekao/stekla i pričamo o tvojoj omiljenoj knjizi ili npr. da li si ljubitelj čaja ili kafe. Naš cilj tokom ovog procesa je da procenimo da li se slažemo – kada su u pitanju naše vrednosti i kultura. Sada je vreme da sve sumiramo i obostrano odlučimo – mi odlučujemo da li bismo voleli da radimo sa tobom i ti odlučuješ da li bi želeo/želela da radiš sa nama.

Ako je odgovor obe strane „da“, dogovaramo se oko detalja i šaljemo ti zvaničnu ponudu. Ostaje samo da podelimo srećnu vest da si postao/postala novi cenjeni član/nova cenjena članica našeg tima!

Trudimo se da budemo što transparentniji, tako da ćemo ti redovno dostavljati povratne informacije za svaki korak tokom procesa. Postati pirat nije brz proces, ali mi pokušavamo da te primimo na palubu u roku od dve do četiri nedelje. Sada kada smo te ukratko sproveli kroz proces, nadamo smo ti pružili dodatno samopouzdanje da se prijaviš. :)

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod