O kompaniji
4
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Digitec Galaxus d.o.o. logo

Digitec Galaxus d.o.o.

3

Iskustva

3

Menadžment kompanije

2

Beneficije

4

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

3

Zadovoljstvo projektima

2

Mogućnost napredovanja

3
Iskustvo
17.08.2023
3 Ne preporučuje

Customer Service Representative

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Postoji svest o ulaganju u zaposlene u vidu godisnjeg licnog fonda za razvoj (za kurseve jezika, IT kurseve, kurseve sticanja razlicitih poslovnih vestina...), nude dosta dobro privatno osiguranje, radno vreme je fleksibilno (uglavnom), radi se od kuce sve vreme (bar za sad, za sad ne najavljuju povratak u ofis).

Zamerke

Govore da svake godine postoji mogucnost povecanja plate, ali se to ne desava (uslov za to je pravljenje ''extra miles'' u poslu, ali se ne zna na sta se misli, kriterijumi za povecanje plate su potpuno nepoznati i nema napredovanja po principu senioriteta; jedino vrednuju ako pored redovnog posla radite i ono sto nije u vasoj obavezi, sto znaci ostajanje posle radnog vremena, a i to moze ne biti uslov za povecanje jer se pozivaju na stavku u ugovoru da nadredjeni po potrebi moze zahtevati od zaposlenih da izvrsavaju druge taskove koji nisu njihova primarna obaveza (doduse, po mom iskustvu, to se ne zloupotrebljava,ali moze da se zloupotrebi). Kada se i dobije povecanje, izuzetno su simbolicna, sem ako niste u IT timu. Veliki deo zaposlenih radi u customer supportu i plate su male, KPI-jevi sve veci, i cinjenica da radite na bar 2 (neki i na 3) strana jezika, tj. cinjenica da znate bar 2 ili 3 strana jezika tecno ne smatra se razlogom da nekom date pristojnu platu.

Korisno? 2
Intervju
20.06.2023
Pozitivno iskustvo

IT Help Desk / Support

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Posle poslatog CV-a, poziv je usledio isti dan i zakazan mi je razgovor preko teams-a sa HR i sa tim liderkom. Razgovor je bio veoma prijatan i opušten.

Pitanja sa intervjua

  • Poznavanje rada na računaru
  • Zamena uloga (stavljanje u realnu situaciju)
Korisno? 0
Intervju
04.12.2022
Pozitivno iskustvo

Junior .net developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo me je kontaktirao HR iz Švajcarske i pričao sam sa njim na engleskom. Tu je bilo samo upoznavanje. Ako uspešno prođe prvi krug, nakon toga sledi drugi krug gde vam pošalju test. Na test se nalaze 4 zadatka( dva algoritamska, jedan sql, i treći nešto sa fajlovima). Za algoritamske jedan zahteva samo da se uradi a drugi da se dobro uradi i da se optimizuje. Sql je bio lak. Četvrti sam samo počeo i nisam ga završio. Nakon toga sam imao poziv od HR-a iz Srbije i dva seniora(jedan od njih je trebao da mi bude team lead). Pričali smo sat vremena. Oni su mi se predstavili pa sam nakon toga ja njima. Propitali su me nekoliko pitanja. Četvrti krug je bio tehnički deo. Radilo se iz njihove kancelarije. Daju tri zadatka na papiru se radilo. Prvi je bio prelak, drugi da se napravi model baze a treći neki logički zadatak. Po mom mišljenju nije ništa teško bilo. Posle ovoga se radilo code review. Treba da uočite šta bi ste promenili u kodu i da ga prokomentarišete. Nisam dobio ponudu jer su zatvorili poziciju

Pitanja sa intervjua

  • Šta znači ključna reč yield?
  • Nabroji strukture podataka
Korisno? 2
Intervju
11.02.2022

(Junior) Software Engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijatan i profesionalan

Pitanja sa intervjua

  • SQl upiti
  • ALgoritnmi
Korisno? 0