O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Digitron Ist d.o.o. logo

Digitron Ist d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Misija

Digitron ist doo, kao strateški partner SHARP-Japan za region zapadnog Balkana, bavi se proizvodnjom, inženjeringom, servisiranjem i prodajom elektronskih uređaja i aparata. Pored toga, Digitron ist se bavi proizvodnjom i prodajom ading rolni i ostale papirne galanterije. Digitron ist ima razvijenu mrežu od 79 prodajno-servisna centra u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
Stalnim unapređenjem poslovanja, kvalitetom proizvoda i usluga usmeren je na stvaranje veće vrednosti za sopstveni održivi razvoj i svoje korisnike: vlasnika, kupce, zaposlene, poslovne partnere i društvenu zajednicu.

Vizija

Digitron ist doo, kao moderna kompanija će održati lidersku poziciju u oblasti fiskalnih uređaja, birotehničke opreme, sistema za klimatizaciju i usluga potrebnih kupcima u Srbiji i biti među vodećim kompanijama za birotehničku opremu i sisteme za klimatizaciju u zemaljama u neposrednom okruženju prepoznatljiv po:
– kvalitetu proizvoda i usluga,
– izuzetnim odnosima sa poslovnim partnerima,
– ispunjavanju očekivanja i zaštiti interesa: vlasnika, kupaca, zaposlenih i društvene zajednice.

Osnovni ciljevi:

– Obezbediti našim kupcima sigurne i pravovremene isporuke kvalitetnih proizvoda sa konkurentnim cenama
– Održati primernu sigurnost i zaštitu osoblja, imovine i objekata naše kompanije, naših kupaca i zaštitu životne sredine u obavljanju naše delatnosti
– Obezbediti visok kvalitet usluga kupcima.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milentija Popovića 11-13, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 6140 300