Kontakt

Adresa Galerija Belgrade, Bulevar Vudroa Vilsona 12 ; Ada Mall, Radnička 9, Beograd ; BIG FASHION, Beograd ; Bulevar kralja Aleksandra 104, Beograd ; Delta City, Beograd
PIB 106908922
MB 20704110
Predstavništvo Galerija Belgrade, Bulevar Vudroa Vilsona 12
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Diopta d.o.o. je vodeći lanac optičarskih radnji u regionu sa najbrže rastućom malorodajnom mrežom od više od 30 objekata u Srbiji, 3 u Republici Srpskoj i 4 objekta u Crnoj Gori.

U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih oftalmoloških sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Nudi sve vrste mineralnih i organskih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva, svetskih proizvođača kao i nezaobilazni praktični i modni eyewear aksesoar.

Maloprodajni objekti opremljeni su najsavremenijom tehnologijom za različite vrste oftalmoloških pregleda i servisiranje naočara, a stručno osoblje je na raspolaganju za savete i konsultacije.

Sa ponudom od preko 30 renomiranih brendova dioptrijskih okvira i naočara za sunce predstavlja lanac sa najširim asortimanom na tržištu: Max, Boss, Boss Orange, Carrera, Dior, David Beckham, Jaguar, Fendi, Givenchy, Jimmy Choo, Max Mara, Marc Jacobs, Moschino, Pierre Cardin, Polaroid, Tommy Hilfiger, Etnia, For Art’s Sake, Safilo, Silhouette, Mexx, Charmant, Elle, Esprit, Fossil, XL, Z-Titan, Police, Strellson, Anna Sui, Barberini, Pepe Jeans, Ted Baker i drugi.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv DIOPTA
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE DIOPTA DOO UMKA
Delatnost kompanije 4778 - Ostala trgovina na malo novim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa 13.oktobra 13, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 17.01.2011.
PIB 106908922
MB 20704110
Zakonski zastupnici
Milan Starčević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu