O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Diopta d.o.o. logo

Diopta d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Diopta d.o.o. je vodeći lanac optičarskih radnji u regionu sa najbrže rastućom malorodajnom mrežom od više od 30 objekata u Srbiji, 3 u Republici Srpskoj i 4 objekta u Crnoj Gori.

U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih oftalmoloških sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Nudi sve vrste mineralnih i organskih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva, svetskih proizvođača kao i nezaobilazni praktični i modni eyewear aksesoar.

Maloprodajni objekti opremljeni su najsavremenijom tehnologijom za različite vrste oftalmoloških pregleda i servisiranje naočara, a stručno osoblje je na raspolaganju za savete i konsultacije.

Sa ponudom od preko 30 renomiranih brendova dioptrijskih okvira i naočara za sunce predstavlja lanac sa najširim asortimanom na tržištu: Max, Boss, Boss Orange, Carrera, Dior, David Beckham, Jaguar, Fendi, Givenchy, Jimmy Choo, Max Mara, Marc Jacobs, Moschino, Pierre Cardin, Polaroid, Tommy Hilfiger, Etnia, For Art’s Sake, Safilo, Silhouette, Mexx, Charmant, Elle, Esprit, Fossil, XL, Z-Titan, Police, Strellson, Anna Sui, Barberini, Pepe Jeans, Ted Baker i drugi.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod