Direct Advertising d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Direct Advertising je jedna od najbrže rastućih kompanija koja nudi profesionalna rešenja u domenu POS proizovda i proizvodnje klijentima širom sveta. Bavi se direktnim uvozom, izradom i brendiranjem relkamne galenterije i POS materijala. I njihovoj ponudi možete pronaći sve što je potrebno za promociju ili predstavljanje biznisa, proizvoda, brenda.

Razvijajući se kompanija je napravila promenu u poslovanju te se preorijentisala sa proizvodnje promo materijala na proizvodnju POS proizvoda.

Direct Advertising poseduje najraznovrsniju i najveću ponudu (preko 15000) artikala koju odlikuje kvalitet, cena i dostupnost velikih količina u kratkom roku. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Plate Dobrojevića 6, Subotica
Datum osnivanja
09.01.2008.
PIB
105384122
Matični broj
20369779
Poslovni naziv
DIRECT ADVERTISING DOO SUBOTICA
Delatnost kompanije
7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Ršić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija