Division Visual Solutions d.o.o.

Division Visual Solutions d.o.o.

Kontakt

Adresa Ustanička 25, 11000 Beograd, Srbija
PIB 103723990
MB 17597035
Predstavništvo Ustanička 25, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

DVS – Division Visual Solutions je kompanija specijalozovana za projektovanje i implementaciju profesionalnih vizuelnih rešenja, primenom najnovijih tehnoloških dostignuća u audio i video industriji.

U direktnom kontaktu sa našim klijentima, kao jedan od vodećih sistem integratora, izlazimo u susret i najzahtevnijim zadacima i pružamo kompletnu uslugu projektovanja i implementacije profesionalnih AV i ICT rešenja u cilju osavremenjivanja procesa, povećanja produktivnosti i kvaliteta rada u javnom i privatnom sektoru i edukativnom i biznis tržištu.

Kao zvanični distributeri vodećih svetskih brendova, u bliskoj saradnji sa našim partnerima, proizvođačima AV i ICT opreme, liderima na svetskom tržištu, kao i sa projektantima, arhitektama i inženjerima, zajednički dizajniramo i isporučujemo specifična rešenja od ideje do konačnog puštanja u rad.

KONTROLNE SOBE Konsalting, dizajn, projektovanje, inženjering, održavanje, on line podrska 24/7 komandno-kontrolnih soba i dispečerskih centara za nadgledanje različitih procesa od visokog značaja i rizika u sektorima od javnog značaja: energetika, telekomunikacije, saobraćaj, vanredne i krizne situacije, bezbednost i kontrola pristupa, tv studio / broadcast.

DIGITAL SIGNAGE Projektovanje i isporuka opreme, softvera i izrada sadržaja za digital signage mrežu monitora sa ciljem distribucije  marketinških sadržaja, advertajzinga i informacija od javnog značaja – shopping mall,  javnih i poslovnih objekata, auto-putevi, tuneli, saobraćajni terminali.

VIZUELNE TEHNOLOGIJE Sistemska integracija  AV i ICT opreme i odgovarajucih sofvera za konferencijske, prezentacione i trening sale bazirano na LED, DLP, LCD projekcionim tehnologijama zajedno sa «touch sensitive» interaktivnim ekranima – hoteli, muzeji, fakulteti, škole, banke, rezidencijalni objekti, restorani, državne i javne ustanove.

UPRAVLJANJE AV SISTEMIMA Projektovanje i instalacija integrisanih Audio & Video hardverskih i softverskih rešenja za kontrolu i automatizaciju, savremenih kolaboracionih tehnologija, bežičnih prezentacionih sistema u cilju rešavanja svih izazova savremenog radnog okruženja i saradnje zaposlenih: poslovni i rezidencijalni objekti, državne institucije, škole, fakulteti, hoteli, banke.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv DIVISION VISUAL SOLUTIONS
Poslovni naziv DIVISION VISUAL SOLUTIONS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Južni bulevar 88, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 15.12.2004.
PIB 103723990
MB 17597035
Zakonski zastupnici
Aleksandar Damnjanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu