O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Doding d.o.o. logo

Doding d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Firma DODING sa svojim kreativnim timom već dvadeset godina projektuje i realizuje Vaše prostore za život i rad. Moderni i klasični enterijeri osmišljeni u našem birou ili kroz projekte arhitekata iz zemlje i inostranstva, realiziju se na najbolji mogući način uz primenu savremenih materijala, dezena struktura i boja. Vođeni razumevanjem kulture i novih tehnologija naši projektanti dizajniraju i stvaraju enterijere, pružajući jedinstven doživljaj prostora, koji na različite načine zadovoljavaju potrebe svojih klijenata, investitora i partnera.

Proizvodnju nameštaja po meri od pločastog medijapana i drveta započeli smo 1998. godine. Pored rada sa individualnim klijentima i opremanja privatnih objekata, Doding proizvodnja je danas opremljena i osposobljena za rad na velikim projektima kao sto su hoteli, stambeni kompleksi i poslovni prostori.

Naš tim čini 90 zaposlenih, u oblastima projektovanja, prodaje, tehnologije, proizvodnje, marketinga i finansija.
Pored dva pogona za proizvodnju DODING u svom sastavu ima i izložbene salone u City Kvartu u Podgorici i u Radanovićima, gde se mogu sagledati sve projektantske i proizvodne mogućnosti firme, kroz prezentovani enterijer i nameštaj. 1999. godine u sklopu kompanije osnovana je i firma STILLES u Sarajevu (BiH Federacija) koja danas zapošljava 47 ljudi, sa sopstvenim proizvodnim pogonom u Sarajevu. 2010. godine osnovalli smo sektor DODING DRVNI CENTAR koji nudi repromaterijal i usluge i drugim proizvođačima naještaja.

Sagledavajući svaki prostor kao jedinstven, naš kreativni tim unosi svoje znanje i iskustvo, maštu i inovativnost u svaki enterijer, držeći se osnovne ideje i projekta od početka do konačne realizacije. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu poverenje da urede njihove prostore poverili su nam pored stotine naših građana i velike kompanije i renomirane firme kao sto su: “Hotel Chedi” , “Lustica Bay”, ”Portomontengro”, “Porto Novi“, “Hotel Centre Ville“, “Ruža Vjetrova“, “Hotel Fontana“, “Hotel Ville Oliva“, “Hard Rock Cafe“, “Urban Bistro 21“, “Lounge Bar Elite“, “Ckb- Otp banka”, “Lovcen Banka”, “Hipotekarna Banka”, “Telenor”, “Telemont” i mnogi drugi.