Dom zdravlja Stari grad

Dom zdravlja Stari grad

Kontakt

Adresa Simina 27, 11000 Beograd, Srbija
Predstavništvo Simina 27, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Centralna ambulanta kod "Londona" u Beogradu, osnovana je 1923. godine. Bila je prva ustanova za pružanje zdravstvene zaštite stanovništva u Beogradu i predstavaljala je preteču doma zdravlja. U njoj su se obavljali lekarski pregledi ali se i pružala pomoć na nivou bolničara i lekarskih pomoćnika.

1. jula 1948. godine, pre 60 godina, formirana je Poliklinika i Zdravstveni centar Narodnog odbora Prvog rejona, pa se za taj datum praktično vezuje osnivanje Doma zdravlja "Stari grad". Ustanova se nalazila u zgradi Beogradskog brodarskog društva, na uglu Kapetan Mišine i Jevremove ulice. 

Dom zdravlja Stari grad, sa sedištem u ulici Siminoj 23-27, registrovan je kao ustanova u Okružnom privrednom sudu u Beogradu 28. decembra 1965. godine sa delokrugom i zadacima za prevenitvnu zaštitu dece predškolskog i školskog uzrasta, osiguranika i ostalih građana.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu