O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Dom zdravlja Vračar logo

Dom zdravlja Vračar

Oceni kompaniju

O nama

ISTORIJAT
Centralna školska poliklinika – 1922.god.

28. aprila 1953. godine Dom zdravlja “Vračar” objedinjuje rad više ambulanti, zdravstvenih stanica i centralne školske poliklinike.

1963.god.upisan u registar Privrednog suda kao samostalna zdravstvena organizacija sa direktorom i organima upravljanja.

1972.god, izgrađen današnji Dom zdravlja u središtu opštine, pristupačan građanima, u Bojanskoj ulici.

Danas ima centralnu zgradu u Bojanskoj ulici i jednu zdravstvenu stanicu, Luj Paster u Knjeginje Zorke, u kojoj su služba za zdravstvenu zastitu odraslih – opšta praksa i deo stomatološke službe

 

MISIJA
Naš Dom zdravlja je savremena ustanova primarne zdravstvene zaštite koja obezbeđuje kvalitetne usluge, dostupne korisnicima, uz poštovanje njihovih prava.
Savremeno opremljen edukovanim stručnim kadrom, uz primenu dobre kliničke prakse i praćenje uputstava institucija sistema zdravstvene zaštite.

VIZIJA
Efikasna, racionalna, savremena zdravstvena zaštita sa akcentom na preventivne usluge, kvalitetne, dostupne i pravovremene za korisnike koji su u centru pažnje.
Uspostavljena saradnja sa svim akterima lokalne samouprave i subjektima finansijske podrške uz razmenu iskustava sa domaćim i stranim partnerima.

Kontakt

Velimira Bate Živojinovića 16, 11000 Beograd, Srbija
3402-522 ; 3402-680