O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Domaća Mlekara logo

Domaća Mlekara

Oceni kompaniju

O nama

U našoj porodici prioritet i velika želja oduvek je bila da se naša deca hrane zdravo i prirodno, da rastu srećna i nasmejana. Vodeći se tom željom i idejom da sačuvamo tradiciju mlekarstva našeg kraja i da po domaćim receptima pravimo mlečne proizvode vrhunskog kvaliteta, osnovali smo našu malu porodičnu mlekaru.

Naša mlekarska priča počela je preradom sirovog mleka u tradicionalni panonski beli sir, a kako smo težili razvoju i unapređenju kvaliteta, uz stručnu pomoć naših iskusnih tehnologa razvili smo proizvodnju pasterizovanog mleka, jogurta i sitnog sira. Proizvode smo pravili po starim domaćim receptima, bez dodavanja aditiva za poboljšavanje kvaliteta i produžavanje roka trajanja. I tako je naša želja počela da se ostvaruje.

Znamo da samo zajedničkim radom i trudom možemo da pružimo najbolje, pa smo okupili proizvođače mleka sa najboljih vojvođanskih farmi i obezbedili uvek sveže mleko, dragocenu sirovinu za proizvode koje sa velikom radošću pravimo za vas.

Kvalitet proizvoda nam je uvek bio prioritet i za takav put razvoja smo se trajno opredelili. Kao što smo činili do sada, i ubuduće ćemo svakodnevno proizvoditi i do vas dostavljati kvalitetne i cenom pristupačne mlečne proizvode.


Važne brojke i podaci za naš razvoj:

-Mlekara je osnovana 2001. godine u Magliću pod imenom SZR “Sirela”
-U 2002. godini prerađivali smo dnevno oko 500 l sirovog mleka u panonski beli sir
-Danas prerađujemo oko 30,000 l sirovog mleka dnevno
-Od 2013. godine poslujemo pod imenom “Domaća mlekara”
-Povećanje kapaciteta mlekare uslovilo je proširivanje asortimana i unapređenje tehnologije
-Naš proizvodni asortiman obuhvata sledeće proizvode: pasterizovano mleko, jogurt, kiselo mleko, pavlaku, mileram, maslac, urnebes, sirni namaz, sitan sir, mladi sir, panonski beli sir, panonski sir kačkavalj, sitan sir basa, surutka.
-Broj zaposlenih je rastao svake godine, od početnih 4 do današnjih 150
-Posedujemo oko 40 maloprodajnih objekata
-Imamo implementiran sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i HACCP sistem

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Ćirpanova 36, 21473 Maglić - Bački Petrovac, Srbija
+381 21 2285732