O kompaniji
3
Iskustva
Plate
Poslovi
DreamWeb logo

DreamWeb

Oceni kompaniju

O nama

DreamWeb hosting servis je pokrenut početkom 2005 godine. Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja u formi preduzetničke agencije, DreamWeb 2009. godine prerasta u preduzeće Dream Technologies Group doo, pod kojim posluje i danas. Naša kompanija je usko specijalizovana za IT usluge u oblasti Internet tehnologija, kao što su web hosting, email hosting, dns hosting, registracija internet domena, izdavanje SSL sertifikata, implementacija i održavanje različitih vrsta virtuelnih i namenskih servera, razvoj web aplikacija i sajtova i druge slične usluge.

Cilj DreamWeb-a je pre svega pružanje profesionalne i pouzdane web hosting usluge sa kvalitetnom tehničkom podrškom. Da bismo to postigli, koristimo najbolje data centre u Evropi, sa glavnom lokacijom u Nemačkoj i geografski disperziranim DNS serverima i backup serverima u Velikoj Britaniji, Holandiji i Finskoj. Naši serveri obavezno koriste hardverski RAID za replikaciju podataka i skladištne uređaje najviše serverske klase. Uvek vodimo računa o redovnim i višestrukim bekapovima podataka, slojevitim zaštitama sistema sa konstantnim i proaktivnim nadzorom, kao i planiranim, redovnim zamenama hardvera. Godine za nama su pokazale da u tome postupamo ispravno, što potvrđuje i prosečna dostupnost našeg hosting servisa koja je na godišnjem nivou bila uvek preko 99.9%, a u većini slučajeva i preko 99.99% dostupnosti u godini.

DreamWeb je među prvim provajderima u Srbiji ponudio web hosting baziran na cPanel platformi, a trenutno je jedan od vodećih web hosting provajdera na našim prostorima. Hiljade zadovoljnih korisnika su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt