O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Društvo za konsalting i menadžment Agroinvest Fond d.o.o. Beograd logo

Društvo za konsalting i menadžment Agroinvest Fond d.o.o. Beograd

Oceni kompaniju

O nama

Naše usluge imaju za cilj da podrže ekonomski napredak u nerazvijenim područjima. Kao ogranak VisionFond International, počeli smo da poslujemo 1999. godine, prvo u Crnoj Gori, a zatim smo poslovanje proširili i na Srbiju u 2001. godini.

Vision Fond International (osnovan od strane World Vision International) čine institucije u 42 zemlje širom sveta sa ukupnim portfoliom u iznosu od 373 miliona američkih dolara, sa više od 626 000 klijenata i stopom otplate kredita od 96,7%.U Srbiji radimo kao posrednici između komercijalnih banaka i malih preduzetnika kojima je otežan direktan pristup kreditima, dok u Crnoj Gori nudimo preduzetničke kredite za one koji nemaju, ili imaju ograničen pristup kreditima komercijalnih banaka. Namena kredita su pokretanje i unapređenje malih biznisa, trgovina, usluge, poljoprivreda, rekonstrukcija i popravka poslovnih objekata, sve za male preduzetnike.Vodimo računa o potrebama preko 50.000 porodica u Crnoj Gori i Srbiji.

Većina naših klijenata koristi kredite za započinjanje sopstvenog biznisa, čime se otvaraju nova radna mesta za članove njihovih porodica. Više od polovine naših klijenata ostane sa nama tokom narednih kreditnih ciklusa, nakon što njihova poslovanja postanu održiva. Glavni deo našeg portfolia se koristi za poljoprivredu, ali uključuje i druge vrste malih preduzeća.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt