O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Dunav Net d.o.o. logo

Dunav Net d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

DunavNET je osnovan 2006. godine u Irskoj i Srbiji i tokom proteklih nekoliko godina DunavNET se razvio i izgradio portfolio sa velikim brojem komercijalnih i R&D projekata sa klijentima u Srbiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, SAD-u, Nemačkoj, Francuskoj itd.

DunavNET je specijalizovan za preuzimanje potpune odgovornosti za razvoj i održavanje kompletnih aplikacija i proizvoda (Complete Solution of Nearshoring). Takvi projekti se najčešće izvršavaju u našem glavnom razvojnom centru sa sedištem u Srbiji, gde se nalazi i naš razvojni tim. 

DunavNET predvodi grupa visokokvalifikovanih ljudi koji su stekli iskustvo radeći na projektima naprednih mobilnih komunikacija u vodećim kompanijama širom sveta. DunavNET zapošljava viskokokvalifikovane inženjere u oblasti elektrotehnike i informatike. DunavNET menadžment tim ima bogato preduzetničko iskustvo i veštinu upravljanja projektima. Postavili su DunavNET na internacionalni nivo i globalno tržište, uz stalno povećanje broja zaposlenih, proširenje poslovanja i kreiranje većeg broja komercijalnih proizvoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt