Dunav banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Dunav banka A.D. Beograd, posluje od 1990. godine kada je osnovana pod imenom Beogradska banka Prištinska banka d.d. Priština. Godine 1995. menja naziv u Beogradska banka Kosovsko Metohijska banka a.d. Priština.

Od 2002. godine banka posluje pod imenom Kosovsko Metohijska banka a.d. Zvečan. Prekretnica u poslovanju Banke bila je promena vlasničke strukture 2010. godine, kada je većinski vlasnik akcija Banke postala Kompanija Dunav osiguranje i banka promenila naziv u Dunav banka a.d.

Dunav banka kao univerzalno orijentisana finansijska institucija pruža svojim klijentima širok spektar bankarskih proizvoda i usluga uz primenu najsavremenije informacione tehnike i tehnologije. Tekući i devizni računi pravnim i fizičkim licima, elektronski platni promet u zemlji i sa inostranstvom, dinarska i devizna štednja, platne kartice, kreditne linije za privredu i stanovništvo, samo su deo bankarske ponude koju Dunav banka a.d. Beograd pruža svojim klijentima. Pored niza bankarskih usluga i servisa za građane, Dunav banka u saradnji sa Kompanijom Dunav osiguranje nudi i proizvode i usluge iz oblasti osiguranja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DUNAV BANKA a.d. Beograd
Adresa
Bulevar Franše d'Eperea br. 88, Beograd
Datum osnivanja
28.12.1990.
PIB
100017720
Matični broj
09081488
Poslovni naziv
DUNAV BANKA akcionarsko društvo, Beograd
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Sonja Lukić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija