mts Banka


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mts banka a.d. Beograd, posluje od 1990. godine kada je osnovana pod imenom Beogradska banka Prištinska banka d.d. Priština. Od svog osnivanja pa do danas Banka je u više navrata menjala svoje poslovno ime i sedište.

Nakon realizacije VIII emisije akcija 30.12.2014.godine Banka dobija novog većinskog akcionara Telekom Srbija a.d. Beograd. Sa promenom vlasničke strukture Banka dana 18.05.2015.godine menja svoje poslovno ime i počinje da posluje pod nazivom mts banka a.d. Beograd. mts banka a.d. Beograd kao univerzalno orijentisana finansijska institucija pruža svojim klijentima širok spektar bankarskih proizvoda i usluga uz primenu najsavremenije informacione tehnike i tehnologije. Tekući i devizni računi pravnim i fizičkim licima, elektronski platni promet u zemlji i sa inostranstvom, dinarska i devizna štednja, platne kartice, kreditne linije za privredu i stanovništvo, samo su deo bankarske ponude koju mts banka a.d. Beograd pruža svojim klijentima.

Pored niza bankarskih usluga i servisa za građane, mts banka a.d. Beograd u saradnji sa Telekom Srbija priprema ponudu novih paketa usluga mobilnog bankarstva.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
mts банка а.д. Београд
Adresa
Bulevar Franše d'Eperea br. 88, Beograd
Datum osnivanja
28.12.1990.
PIB
100017720
Matični broj
09081488
Poslovni naziv
mts банка акционарско друштво, Београд
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Sonja Lukić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija