E-Port Solutions Sistem d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija E-PORT Solutions Sistem d.o.o. je ovlašteni distributer i serviser TOSHIBA multifunkcionalnih uređaja za područje Hrvatske (i šire regije). Na tržištu smo prisutni od 2002. godine, i konstantno beležimo porast u segmentu najma ispisnih rešenja. U kancelarijama u Zagrebu radi stručno i sertifikovano prodajno i servisno osoblje, a putem svoje mreže pokrivamo celu teritoriju Republike Hrvatske. Uslugom najma ili prodajom multifunkcionalnih uređaja uz primenu MDS (Managed Document Services) koncepta doprinosimo optimizaciji Vašeg poslovanja na području ispisnih sastava i upravljanja tokovima dokumenata. 

Cilj nam je da klijentu smanjimo troškove u print i copy segmentu, ali i zadržimo maksimalni kvalitet i nivo sigurnosti bez početnih ulaganja. Uz pomoć TOSHIBA print i scan rešenja, imate priliku da preuzete kontrolu nad Vašim ispisnim rešenjima i troškovima, zaštitite svoje podatke, olakšate upravljanje tokovima dokumenata, i na taj način optimizujete svoje poslovne procese.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
E-PORT SOLUTIONS SISTEM
Adresa
Viline vode bb
Datum osnivanja
26.09.2002.
PIB
101601978
Matični broj
17415433
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROMET I USLUGE E-PORT SOLUTIONS SISTEM DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Velibor Tegeltija - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija