O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
E.S.-Komerc d.o.o. logo

E.S.-Komerc d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće ES KOMERC d.o.o. osnovano je 1992. godine u periodu velike recesije u privredi naše zemlje. Do 1992. godine preduzeće ES KOMERC d.o.o. je bilo u sastavu preduzeća JUS 3 ES iz Prijepolja čija je pretežna delatnost bila građevinskog karaktera.

POČETAK RADA

Na početku poslovanja kao glavno tržište izabrano je tržište Crne Gore iz više razloga kao što su ­ blizina tržišta, ­ relativno dobra saobraćajna infrastruktura, ­ razvijen sistem distributivnih lanaca, ­ kvalitet i cena robe, ­ stabilnost poslovanja itd.
Kako se razvijao posao i proširivala distibutivna mreža prema kupcima, tako se ukazivala potreba za većim brojem uposlenih i proširivanjem asortimana robe.

Otvoren market "VRAČAR"

Sa konstantnim uspešnim rastom i povećanom prodajom započinju se otvarati maloprodajni objekti ­ marketi u nizu, kako u Prijepolju, tako kasnije i u Priboju i Novoj Varoši.
Prvi market “VRAČAR” otvoren je 2003. godine u centru grada i kasnije će svojim radom poslužiti kao odskočna daska za otvaranje drugih marketa.

Trgovinski lanac

Danas, ES marketi svojstveni su i po prepoznatljivom vizuelnom identitetu.
Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo­ostrva na kojima su izloženi proizvodi sa mesečnih akcijskih sniženja, kao i viseći putokazi koji olakšavaju snalaženje po objektu.

 

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Velika Župa bb, 31300 Prijepolje, Srbija
+381 (33) 771 342