Kontakt

Adresa Ilije Vučetića 5, 21000 Novi Sad
PIB 111731123
MB 21530174
Predstavništvo Ilije Vučetića 5, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

E70 Games je kompanija za razvoj igara koja pruža širok spektar usluga i rešenja za razvoj, proizvodnju i održavanje narativnih igara. Pokrivamo čitav proces proizvodnje igara, od igranja do operacija uživo, sa samopouzdanjem iskovanim dugogodišnjim iskustvom u industriji razvoja indie igara.

E70 Games je osnovao mali tim veterana za razvoj igara čiji talenat i pažnja na detalje osiguravaju agilnu i pravovremenu proizvodnju nezavisnih igara i softverskih usluga za potrebe razvoja igara. Olakšavamo radno okruženje koje omogućava brze iteracije i razrađene razvojne linije.

Pažljivi smo na potrebe industrije igara i prozore mogućnosti, posebno u domenu besplatnih i vrhunskih narativnih igara. Pored naših proizvoda za video igre, E70 Games pruža softver, izdavaštvo i usluge podrške.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv E70 GAMES
Poslovni naziv E70 Games DOO Novi Sad
Delatnost kompanije Društvo sa ograničenom odgovornošću
Pravna forma 6201 - Računarsko programiranje
Adresa Ilije Vučetića 5, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja 6.11.2019
PIB 111731123
MB 21530174
Zakonski zastupnici
Ante Jelušić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu