O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
EGT Group logo

EGT Group

Oceni kompaniju

O nama

Osnovano 2002. godine sa sedištem u Bugarskoj, privredno društvo Euro Games Technology (EGT) vrši aktivnosti koje se odnose na razvoj, proizvodnju i distribuciju raznovrsnog asortimana proizvoda za igranje.

Godine 2014, EGT Srbija je osnovano i brzo je postalo najbrže rastuće društvo u industriji igara Republike Srbije. Visok kvalitet proizvoda, ozbiljnost sa kojom pristupaju svakoj saradnji i operativna izvrsnost su tek neki od kriterijuma koji su pomogli EGT Srbija da razvije brz i pouzdan tržišni udeo.

EGT Srbija je važan akter u industriji igara na sreću na teritoriji Republike Srbije, sa proizvodima čija referentna tačka je KVALITET.

Uspeh i širina dostignuća koja je kompanija EGT Srbija postigla ih izdvaja kao perjanicu EGT-a na teritoriji Republike Srbije. Oni su potpuno integrisano privredno društvo čija primarna misija je da svoje proizvode učine dostupnim širokom spektru operatera i da svojim poslovnim partnerima obezbedimo prilike za rast, kao i da im omoguće da obezbede najsavršenije gostujuće iskustvo za njihove igrače.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod